|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:21 am
Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam Heloł *macha łapką po czym podbiega i przytula* [odwzajemnia objecie, po czym siada na podlodze] *siada obok niego* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:21 am
Christoff_Gangrell Night_Lady Christoff_Gangrell whee *przytula* cze lady whee blaugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh *przyyyyyytuuuuuul* Sexy ciuszki whee dzieki dzieki, staram sie jak mogę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:22 am
Night_Lady dzieki dzieki, staram sie jak mogę wink whee W sumie to na tobie wszystkie ciuszki są sexy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:23 am
Wodzu ogolem w sigu mam wlasnie terminatorka, i maska ktora mam na avce ma nasladowac tamta z siga... razz ... to dziecinne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Night_Lady dzieki dzieki, staram sie jak mogę wink whee W sumie to na tobie wszystkie ciuszki są sexy whee redface redface redface jaki słodziutki redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam Heloł *macha łapką po czym podbiega i przytula* [odwzajemnia objecie, po czym siada na podlodze] *siada obok niego* whee [Obejmuje ramieniem wokolo i kladzie glowe na ramieniu] Nie wiem jak wy, ale ja sie nie moge doczekac nastepnego spotkania.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen novelin Witam, wpadłam na chwilę :] Co u was ciekawego ? wirtaj czrewona pani.. xD znajdz mi cos po polsku cos, ciekawego o Rossinim a bede ci dozgonnie wdzieczna xp whee Chodzi Ci o tego co napisał 'Cyrulika Sewilskiego' ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:25 am
Night_Lady Christoff_Gangrell Night_Lady dzieki dzieki, staram sie jak mogę wink whee W sumie to na tobie wszystkie ciuszki są sexy whee redface redface redface jaki słodziutki redface redface blaugh coz... all pleasure by my side... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:25 am
M-Teen but Prinetti played the scale with two fingers only, combined his profession of a musician with the business of selling liquor, and fell asleep while he stood, so that he was a fit subject for ridicule by his critical pupil. taaaa mam kolejny problem sad ..ale Prinetti grał skale (pewnie muzyczna nic innego mi nie przychodzi na mysl..) dwoma palcami (przy pomocy dwoch palcow) laczyl swoj zawod muzyka z zawodem sprzedawcy alkoholu (trunków) i mial zwyczaj zasypiac na stojaco przez co czesto stawal sie celem kpin ze strony swego krytycznego ucznia..... glupio to jest napisane jak człon.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:26 am
Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam Heloł *macha łapką po czym podbiega i przytula* [odwzajemnia objecie, po czym siada na podlodze] *siada obok niego* whee [Obejmuje ramieniem wokolo i kladzie glowe na ramieniu] Nie wiem jak wy, ale ja sie nie moge doczekac nastepnego spotkania.. razz Kitty czuj sie zaproszona!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:30 am
opcy M-Teen but Prinetti played the scale with two fingers only, combined his profession of a musician with the business of selling liquor, and fell asleep while he stood, so that he was a fit subject for ridicule by his critical pupil. taaaa mam kolejny problem sad ..ale Prinetti grał skale (pewnie muzyczna nic innego mi nie przychodzi na mysl..) dwoma palcami (przy pomocy dwoch palcow) laczyl swoj zawod muzyka z zawodem sprzedawcy alkoholu (trunków) i mial zwyczaj zasypiac na stojaco przez co czesto stawal sie celem kpin ze strony swego krytycznego ucznia..... glupio to jest napisane jak człon.. xp jak tłumaczyłam to do miejsca o zawodzie muzyka itp to wydalo mi sie to sztrasznie napisane i nie wiedzialam jaki ma byc wlasciwy pozradek dzięki dzięki wink :3 :3 :3 :3 4laugh Novelin, nie o innego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:30 am
Christoff_Gangrell Night_Lady Christoff_Gangrell Night_Lady dzieki dzieki, staram sie jak mogę wink whee W sumie to na tobie wszystkie ciuszki są sexy whee redface redface redface jaki słodziutki redface redface blaugh coz... all pleasure by my side... whee Racja, z tymi ciuszkami.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:31 am
Night_Lady Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam Heloł *macha łapką po czym podbiega i przytula* [odwzajemnia objecie, po czym siada na podlodze] *siada obok niego* whee [Obejmuje ramieniem wokolo i kladzie glowe na ramieniu] Nie wiem jak wy, ale ja sie nie moge doczekac nastepnego spotkania.. razz Kitty czuj sie zaproszona!!!! biggrin Oj dobrze by bylo, jak by przyjechala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:31 am
Wodzu Christoff_Gangrell Night_Lady Christoff_Gangrell Night_Lady dzieki dzieki, staram sie jak mogę wink whee W sumie to na tobie wszystkie ciuszki są sexy whee redface redface redface jaki słodziutki redface redface blaugh coz... all pleasure by my side... whee Racja, z tymi ciuszkami.. razz probujesz sie podlizac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|