|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:09 am
Eredin Hej Chris , nareszice wiem z jakiego filmu jest ta scna z obcineniem glowy xd Hehe.. kongratulejszyn wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:11 am
Eredin Kitty ShadowCat ...witam wszystkich ponownie... biggrin zostało mi jeszcze narysować zabytek szczecina... sweatdrop na plastykę hej Kitty *przytula niewprawnie przez obolałe palce u rak* oj... biedne paluszki... *przytula* 4laugh whee Witaj Krzysiu *macha łapką* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:13 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat ...witam wszystkich ponownie... biggrin zostało mi jeszcze narysować zabytek szczecina... sweatdrop na plastykę hej Kiciu witaj...*zamachała swoim ogonkiem* też mam taki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:13 am
[w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem]
witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:15 am
Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:15 am
Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam oświadczasz się czy co? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:16 am
whee *przytula* cze lady whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:16 am
Night_Lady Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam oświadczasz się czy co? wink Nie, ale gdy sie przynalezy do Eliternego odzialu Terminatorow, to kazde wejscie tak wyglada... [lol xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:17 am
Witam, wpadłam na chwilę :]
Co u was ciekawego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam Heloł *macha łapką po czym podbiega i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell whee *przytula* cze lady whee blaugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:18 am
Kitty ShadowCat Wodzu [w pomieszczeniu zaczyna sie rozlegac wpierw ciche buczenie, ktore zaczyna sie przeradzac w coraz glosniejsze. Po ok 10 sekundach na srodku pokoju pojawia sie wodzu kleczacy na jednym kolanie, i szepczacy cos pod nosem] witam Heloł *macha łapką po czym podbiega i przytula* [odwzajemnia objecie, po czym siada na podlodze]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:19 am
novelin Witam, wpadłam na chwilę :] Co u was ciekawego ? wirtaj czrewona pani.. xD znajdz mi cos po polsku cos, ciekawego o Rossinim a bede ci dozgonnie wdzieczna xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:20 am
Night_Lady Christoff_Gangrell whee *przytula* cze lady whee blaugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh *przyyyyyytuuuuuul* Sexy ciuszki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:20 am
ogolem w sigu mam wlasnie terminatorka, i maska ktora mam na avce ma nasladowac tamta z siga... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|