|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:56 am
Okej, mykam już...komp mi pada == Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:58 am
ERE WŁĄŚNIE ROBIE REFERAT DLA TEJ GŁUPIEJ SMĘDZIKOWEJ.. MAM ROSSINIEGO.. neutral yyygh.. *tłumaczy dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:59 am
... ...eh ...kurde no - sory neutral ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:01 am
M-Teen ERE WŁĄŚNIE ROBIE REFERAT DLA TEJ GŁUPIEJ SMĘDZIKOWEJ.. MAM ROSSINIEGO.. neutral yyygh.. *tłumaczy dalej* dzieki Bogu my jzu niemmay muzyki ... brr.. a ja mialem jakiegos Russela hmmm jakiegos francuza w kazdym badz razie biggrin xd a mieliscie jzu sprawdzian z techniki ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:02 am
...witam wszystkich ponownie... biggrin zostało mi jeszcze narysować zabytek szczecina... sweatdrop na plastykę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:03 am
to kto tu jeszcze jest? kogo moge ew pogryzc, polizac, pokryć albo kto ze mna wyjdzie na spacer? :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ...witam wszystkich ponownie... biggrin zostało mi jeszcze narysować zabytek szczecina... sweatdrop na plastykę hej Kitty *przytula niewprawnie przez obolałe palce u rak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ...witam wszystkich ponownie... biggrin zostało mi jeszcze narysować zabytek szczecina... sweatdrop na plastykę współczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:05 am
Lavagetas_heqetai to kto tu jeszcze jest? kogo moge ew pogryzc, polizac, pokryć albo kto ze mna wyjdzie na spacer? :cD mi co najwyzej mozesz galeczke zrobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:05 am
Hej Chris , nareszice wiem z jakiego filmu jest ta scna z obcineniem glowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:06 am
Kitty ShadowCat ...witam wszystkich ponownie... biggrin zostało mi jeszcze narysować zabytek szczecina... sweatdrop na plastykę hej Kiciu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:06 am
Eredin M-Teen ERE WŁĄŚNIE ROBIE REFERAT DLA TEJ GŁUPIEJ SMĘDZIKOWEJ.. MAM ROSSINIEGO.. neutral yyygh.. *tłumaczy dalej* dzieki Bogu my jzu niemmay muzyki ... brr.. a ja mialem jakiegos Russela hmmm jakiegos francuza w kazdym badz razie biggrin xd a mieliscie jzu sprawdzian z techniki ?:> z izonometrii? czy czegos takiego? DOSTAŁAM 'bdb' XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:07 am
but Prinetti played the scale with two fingers only, combined his profession of a musician with the business of selling liquor, and fell asleep while he stood, so that he was a fit subject for ridicule by his critical pupil.
taaaa mam kolejny problem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|