|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:34 am
vego_ssj Siemka all co Tu ciekawego slyychac????? O.o *bieg* *skok* *przewraca* *przytuuuuula* jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh witaj whee 4laugh *przytuuuuuul dla Pisia* witaj wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:34 am
...nic ...tv nie można normalnie pooglądać bo ciągle to samo ...grać nie mam w co ...poczytałem dzisiaj troche "Zbrojnych" Pratchett'a i pouczyłem sie bo jutro mam 2 sprawdziany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:36 am
Ja- Yosei ...nic ...tv nie można normalnie pooglądać bo ciągle to samo ...grać nie mam w co ...poczytałem dzisiaj troche "Zbrojnych" Pratchett'a i pouczyłem sie bo jutro mam 2 sprawdziany... Heh, to podobnie jak ja...tyle że czytam Pilipuika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:36 am
Lethiel vego_ssj Siemka all co Tu ciekawego slyychac????? O.o *bieg* *skok* *przewraca* *przytuuuuula* jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh witaj whee 4laugh *przytuuuuuul dla Pisia* witaj wink whee *rumieni sie* No troszke Mnie nie bylo trzeba to nadgonic. Jakos tak byc modkiem innego forum to ma sie mnniej czasu na inne ale zapomniec nie zapomnialem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:37 am
bossss ja z tego kapsko dostane gonk crying domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
vego_ssj *rumieni sie* No troszke Mnie nie bylo trzeba to nadgonic. Jakos tak byc modkiem innego forum to ma sie mnniej czasu na inne ale zapomniec nie zapomnialem razz teraz masz byc czesciej :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:38 am
Delein tyle że czytam Pilipuika... ...a co jego czytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:39 am
Lethiel vego_ssj *rumieni sie* No troszke Mnie nie bylo trzeba to nadgonic. Jakos tak byc modkiem innego forum to ma sie mnniej czasu na inne ale zapomniec nie zapomnialem razz teraz masz byc czesciej :> blaugh *wstaje i otrzepuje sie ze szczescia* Jak tak Mnie czesciej bedziesz witac to napewno bede smile . Co sie tu ciekawego dzialo ?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:40 am
Ja- Yosei Delein tyle że czytam Pilipuika... ...a co jego czytasz? 'Księżniczkę'...'Kuzynki' już przeczytałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:41 am
vego_ssj Lethiel vego_ssj *rumieni sie* No troszke Mnie nie bylo trzeba to nadgonic. Jakos tak byc modkiem innego forum to ma sie mnniej czasu na inne ale zapomniec nie zapomnialem razz teraz masz byc czesciej :> blaugh *wstaje i otrzepuje sie ze szczescia* Jak tak Mnie czesciej bedziesz witac to napewno bede smile . Co sie tu ciekawego dzialo ????? ciekawego nie wiem xd ale dzialo sie chyba dusho blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:41 am
M-Teen Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi TO przetumaczył xp sweatdrop Rossini's father was sympathetic to the French, and welcomed Napoleon's troops when they arrived in Northern Italy. This became a problem when in 1796, the Austrians restored the old regime. Rossini's father was sent to prison, and his wife took Gioacchino to Bologna, earning her living as lead singer at various theatres of the Romagna region, where she was ultimately joined by her husband. During this time, Gioacchino was frequently left in the care of his aging grandmother, who was unable to effectively control the boy. Ojciec Rossiniego sympatyzował z francuzami i (cieplo) przywital oddzialy Napoleona wkraczajace do północnych Włoch.Stało sie to problemem gdy w 1976 został przywrócony austriacki reżim. Ojciec Rossiniego zostal wyslany do wiezienia a jego żona wywiozła młodego Gioacchino do Boloniigdzie zarabiala na zycie jako spiewaczka w roznych teatrach regionu Romańskiego (?) tam tez ostatecznie dolaczyl do niej jej mąż. Przez ten czas Gioacchino byl pod ciagla opieka jego starej babci, ktora nie umiala malego paszkwiela upilnowac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|