|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:25 am
Delein PointZer0 W pewnym sensie masz go na punkcie.. khe , khe , no wiesz o trzech twoich przydomkach xd No dzięki, to żeś mnie podbudował XD ... No to kiedy orgia? XD Ty tu miałas być organizatrem xd A ja sie zmywam na razie albo do jutra - wiec na wszelki wypadek - dobranoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Boss ja tego nie przetłumacze _ _" OMG.... masakra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 W pewnym sensie masz go na punkcie.. khe , khe , no wiesz o trzech twoich przydomkach xd No dzięki, to żeś mnie podbudował XD ... No to kiedy orgia? XD Skończ z tymi nimfetkowymi bzdurami bo cię zamknę w szopie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:26 am
PointZer0 Ty tu miałas być organizatrem xd A ja sie zmywam na razie albo do jutra - wiec na wszelki wypadek - dobranoc xd Nu, ale to was się pytam, kiedy chcecie blaugh Trzym się *macha łapami* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:27 am
PointZer0 Delein PointZer0 W pewnym sensie masz go na punkcie.. khe , khe , no wiesz o trzech twoich przydomkach xd No dzięki, to żeś mnie podbudował XD ... No to kiedy orgia? XD Ty tu miałas być organizatrem xd A ja sie zmywam na razie albo do jutra - wiec na wszelki wypadek - dobranoc xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:28 am
Ja zmykam. Trzymajcie się ciepło smile domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:28 am
Malkavik Skończ z tymi nimfetkowymi bzdurami bo cię zamknę w szopie. Nie zamkniesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:29 am
Malkavik Ja zmykam. Trzymajcie się ciepło smile domokun Do zobaczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Ja zmykam. Trzymajcie się ciepło smile domokun papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:30 am
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi TO przetumaczył xp sweatdrop
Rossini's father was sympathetic to the French, and welcomed Napoleon's troops when they arrived in Northern Italy. This became a problem when in 1796, the Austrians restored the old regime. Rossini's father was sent to prison, and his wife took Gioacchino to Bologna, earning her living as lead singer at various theatres of the Romagna region, where she was ultimately joined by her husband. During this time, Gioacchino was frequently left in the care of his aging grandmother, who was unable to effectively control the boy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:31 am
witaj yoseiq 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:32 am
Siemka all co Tu ciekawego slyychac?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|