|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:17 am
PointZer0 Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd A skąd będę wiedzieć, że będzie miał potrzebę? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:18 am
M-Teen madchild M-Teen His father Giuseppe was town trumpeter and inspector of slaughterhouses Ciekawe co było jego pracą a co hobby wink nie wiem ale chętnie bym usłyszała tłumaczenie tego tesktu XD jak juz pisalem zajmowal sie inspekcja rzeźni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:18 am
Delein PointZer0 Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd A skąd będę wiedzieć, że będzie miał potrzebę? blaugh Mnie się druidka pyta ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:19 am
Delein PointZer0 Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd A skąd będę wiedzieć, że będzie miał potrzebę? blaugh Po zapachu i przyjemnym ciepełku w okolicach czaszki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:19 am
Delein PointZer0 Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd A skąd będę wiedzieć, że będzie miał potrzebę? blaugh bo one wtedy tak slodko lapeczkami drapia do okola whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:20 am
PointZer0 Delein PointZer0 Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd A skąd będę wiedzieć, że będzie miał potrzebę? blaugh Mnie się druidka pyta ? xd Nigdy nie miałam kota XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:21 am
Malkavik Delein PointZer0 Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd A skąd będę wiedzieć, że będzie miał potrzebę? blaugh Po zapachu i przyjemnym ciepełku w okolicach czaszki. Będzie już za późno... blaugh Lethiel- bomba, niedość że mi zcharata facjatę, to jeszcze chwilę później posika XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:22 am
W pewnym sensie masz go na punkcie.. khe , khe , no wiesz o trzech twoich przydomkach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lethiel- bomba, niedość że mi zcharata facjatę, to jeszcze chwilę później posika XD heh.. ale cio ja poradze xd .. one tak robia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:23 am
PointZer0 W pewnym sensie masz go na punkcie.. khe , khe , no wiesz o trzech twoich przydomkach xd No dzięki, to żeś mnie podbudował XD ... No to kiedy orgia? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sympathetic in French tzn wsp�łczujący Francuzom? sweatdrop Może sympatyzujący z Francuzami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sympathetic in French tzn wsp�łczujący Francuzom? sweatdrop sympathetic a, 1 współczujący 2 współczulny (o nerwie) 3 solidarnościowy (o strajku) 4 sympatyczny 5 pełen sympatii (o spojrzeniu) 6 wywołujący wspomnienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:25 am
M-Teen sympathetic in French tzn wsp�łczujący Francuzom? sweatdrop "pełen współczucia"... ale powinno być to a nie in,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|