|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:11 am
M-Teen His father Giuseppe was town trumpeter and inspector of slaughterhouses Ciekawe co było jego pracą a co hobby wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:11 am
witaj Zerooś 4laugh *przytuuuuuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:13 am
opcy Delein madchild whee *znika* ... *Polawia się za Delein, skacze jej na plecy i wyrywa kota* Nya ^___^ *nie puszcza kota* Kurde balans, nie oddam scream Mój Kurcze Kot! *krzyczy* Na pomoooc! Chcą odebrać bezbronnej druidce przytulankęęę!!! *rzuca w madchild albatrosem* O.o .. Zenon!!!!! nieeee !! gonk *łapie Zenona w powietrzu* czemu on tak toba ciagle rzooca crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein madchild whee *znika* ... *Polawia się za Delein, skacze jej na plecy i wyrywa kota* Nya ^___^ *nie puszcza kota* Kurde balans, nie oddam scream Mój Kurcze Kot! *krzyczy* Na pomoooc! Chcą odebrać bezbronnej druidce przytulankęęę!!! *staje w obronie Del* I sio od sierściucha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co za swiat, gdzie bezbronni druidzi rzucają kotami >_____< *wychodzi przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:14 am
PointZer0 Ile wy będziecie z tymi kocurami na gł�wkach biegały ? Aż mi się nie zesra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. Zenon!!!!! nieeee !! gonk *łapie Zenona w powietrzu* czemu on tak toba ciagle rzooca crying Zenon juz jako piskle byl przygotowywany zeby zostac elitarna bronia miotana.... to profesjonalista!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:15 am
Delein PointZer0 Ile wy będziecie z tymi kocurami na gł�wkach biegały ? Aż mi się nie zesra blaugh Twoja wola , ja to bym raczej zdjał go przed tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen ok już mam.. miesjki trębacz sweatdrop huh Malk: His father Giuseppe was town trumpeter and inspector of slaughterhouses inspektor rzeźni...... to cos dla ciebie Malkavik.. "krew splywa tymi rynienkami" xd I nie ma plam krwii na ścianach XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild M-Teen His father Giuseppe was town trumpeter and inspector of slaughterhouses Ciekawe co było jego pracą a co hobby wink nie wiem ale chętnie bym usłyszała tłumaczenie tego tesktu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel O.o .. Zenon!!!!! nieeee !! gonk *łapie Zenona w powietrzu* czemu on tak toba ciagle rzooca crying Zenon juz jako piskle byl przygotowywany zeby zostac elitarna bronia miotana.... to profesjonalista! *patrzy w slepka albatrosa* *przytuuul* a nie wygląda whee 4laugh *oddaje go z wachaniem opcemu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:16 am
Malkavik Delein madchild whee *znika* ... *Polawia się za Delein, skacze jej na plecy i wyrywa kota* Nya ^___^ *nie puszcza kota* Kurde balans, nie oddam scream Mój Kurcze Kot! *krzyczy* Na pomoooc! Chcą odebrać bezbronnej druidce przytulankęęę!!! *staje w obronie Del* I sio od sierściucha! No! Bo poszczuję Malkavianem! Zeruś, nie mogę, no następny...zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, czy te ciuchy to nie są jakieś podteksty XD Dziękuję *^^* *cmokas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:17 am
Malkavik opcy M-Teen ok już mam.. miesjki trębacz sweatdrop huh Malk: His father Giuseppe was town trumpeter and inspector of slaughterhouses inspektor rzeźni...... to cos dla ciebie Malkavik.. "krew splywa tymi rynienkami" xd I nie ma plam krwii na ścianach XD XD ani kawalkow miesa wypadajacych przez okna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|