|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:58 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Zieeeeew , muszę znaleźć jakieś botki pod fuhQuake'a teraz , bo zaliczyłem singla... Witam wszystkich xd Avsko ^^ *cmokas* Hej Del *cmok w polika* a co to za bielizna ? xd To, mój drogi jest bielizna z Bawełny. Dostałam od Bee blaugh On miał ją na sobie? Blee..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:59 am
PointZer0 Zieeeeew , muszę znaleźć jakieś botki pod fuhQuake'a teraz , bo zaliczyłem singla... Witam wszystkich xd frikboty! do sciagniecia tu..... http://www.inside3d.com/frikbot/fbx/fbxb.zipprzypominam ze teraz mody uruchamiamy nie "-game" tylko "+gamedir" chociaz w sumie to pierwsze tez chyba dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:00 am
Malkavik On miał ją na sobie? Blee.. Nie xd To był kiedyś kłebek Bawełny...taki mały zboczuch blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:00 am
Kitty jak tam Wódz? ps. jak sie poznaliscie opowiesz mi wszystko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:01 am
Delein To, mój drogi jest bielizna z Bawełny. Dostałam od Bee blaugh To Ci jeszcze jakiegos stanika brakuje fikuśnego pod czerwień ? xd Thx Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:01 am
Eeekhm.. bo ja.. ten tego.. nie wyrażam zgody...;___;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein To, mój drogi jest bielizna z Bawełny. Dostałam od Bee blaugh To Ci jeszcze jakiegos stanika brakuje fikuśnego pod czerwień ? xd Thx Opcy Mam tylko czarny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik PointZer0 Zieeeeew , muszę znaleźć jakieś botki pod fuhQuake'a teraz , bo zaliczyłem singla... Witam wszystkich xd Hejka... fajny ten kwaczur? Bo nie wiem czy ściągać wink Kwejk jedynka pod fuh'kiem wyglada bosko a grywalny jest tak samo jak byl czyli zaaaafajniebiscie.... @Zero: jak jeszcze nie masz to sciagnij sobie Lity ze stronki fuhquake'a.. na prawde warto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:03 am
opcy Malkavik PointZer0 Zieeeeew , muszę znaleźć jakieś botki pod fuhQuake'a teraz , bo zaliczyłem singla... Witam wszystkich xd Hejka... fajny ten kwaczur? Bo nie wiem czy ściągać wink Kwejk jedynka pod fuh'kiem wyglada bosko a grywalny jest tak samo jak byl czyli zaaaafajniebiscie.... @Zero: jak jeszcze nie masz to sciagnij sobie Lity ze stronki fuhquake'a.. na prawde warto. Ściągłem , obaczyłem , Shamblerki pod nimi zgwałciłem. zaprawdę niesamowicie się gra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Malkavik PointZer0 Zieeeeew , muszę znaleźć jakieś botki pod fuhQuake'a teraz , bo zaliczyłem singla... Witam wszystkich xd Hejka... fajny ten kwaczur? Bo nie wiem czy ściągać wink Quake pierwszy to w.g. mnie najlepsza gra FPP wszech czas�w. IMO HL... ale to inna kwestia. Ja się pytam czy warto sobie przypomnieć quake na nowo.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen "....was town trumpeter" jak mozna to wytłumaczyć w jakiś ładny spos�b?? trębacz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Eeekhm.. bo ja.. ten tego.. nie wyrażam zgody...;___; A ja wyrażam...ale chęc porzucania kotem *bierze go do ręki i zaczyna nim wywijać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|