|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:34 am
Malkavik Delein Malkavik Znikać, widzieć znikniętych i sprawiać że ludzie do okoła szaleją.. Są też te 'inne' techniki ale nie mogę o nich mówić pro publico.. wink Powiedzmy że na indywidualnych spotkaniach mogę uchylić rabka tajemnicy. Okej, stanę w kolejce blaugh Lista oczekujących jest krótka.. obejmuje tylko jedną pozycję ;D Jedną? No to ma mało osób do wyeliminowania 3nodding domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:34 am
O DZIĘKI MALKAVIAK, DZIĘKI OPCY ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:35 am
Malkavik opcy to jest jeden z najlepszych skaczy MP.... ja najbardziej lubie "Skecz o nieproszonych gosciach" -to moja zona Audrey.. troche smierdzi ale ma zlote serce... "Nazywam się Brian Ruwnik, tak jak to kółko do okoła Ziemi tyle że przez u otwarte" smile Ja wole "Kardynale Pilotka, dźgaj ją miękką poduchą!" biggrin Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf to sie ciesze ze dobrze sie czymaja ...
A ja sie macac lubie szczegolnie teraz, taka nie owłosona nurzka fajna sprawa .. XD Faceci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale sie zgralismy Malkavik........ mlodziez w dzisiajszuch czasach nawet z google ma problemy chyba....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik Znikać, widzieć znikniętych i sprawiać że ludzie do okoła szaleją.. Są też te 'inne' techniki ale nie mogę o nich mówić pro publico.. wink Powiedzmy że na indywidualnych spotkaniach mogę uchylić rabka tajemnicy. Okej, stanę w kolejce blaugh Lista oczekujących jest krótka.. obejmuje tylko jedną pozycję ;D Jedną? No to ma mało osób do wyeliminowania 3nodding domokun Musiałabyś sobie strzelić w łebek.. ale wtedy niewiele byś się nauczyła :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:36 am
Kitty ShadowCat ... ninja ... ...witam wszystkich... ja po kryjomu bo uczyć się miałam... ja tak samo wypracowanie pisze wink moze ktos pomoze??? jego tytuł to: Jana Kochanowskiego spór z filozofią stoicką. W rozważaniach odwołaj się do wniosków z IX trenu i innych utworów z tego cyklu.” chodzi mi tylko o poczatek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:36 am
Delein BeeWolf to sie ciesze ze dobrze sie czymaja ...
A ja sie macac lubie szczegolnie teraz, taka nie owłosona nurzka fajna sprawa .. XD Faceci... Jestem kobietą ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:37 am
Night_Lady Kitty ShadowCat ... ninja ... ...witam wszystkich... ja po kryjomu bo uczyć się miałam... ja tak samo wypracowanie pisze wink moze ktos pomoze??? jego tytuł to: Jana Kochanowskiego spór z filozofią stoicką. W rozważaniach odwołaj się do wniosków z IX trenu i innych utworów z tego cyklu.” chodzi mi tylko o poczatek... ja ci nie pomoge, nieststy ..len ze mne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:37 am
opcy ale sie zgralismy Malkavik........ mlodziez w dzisiajszuch czasach nawet z google ma problemy chyba.... Lubię uzupełniać braki w wiedzy innych.. ale masz rację. wink WinAmp: Kazik - Tortury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:38 am
BeeWolf Night_Lady Kitty ShadowCat ... ninja ... ...witam wszystkich... ja po kryjomu bo uczyć się miałam... ja tak samo wypracowanie pisze wink moze ktos pomoze??? jego tytuł to: Jana Kochanowskiego spór z filozofią stoicką. W rozważaniach odwołaj się do wniosków z IX trenu i innych utworów z tego cyklu.” chodzi mi tylko o poczatek... ja ci nie pomoge, nieststy ..len ze mne... dzieki Bee, nie ma to jak liczyc na przyjaciół
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:40 am
Night_Lady BeeWolf Night_Lady Kitty ShadowCat ... ninja ... ...witam wszystkich... ja po kryjomu bo uczyć się miałam... ja tak samo wypracowanie pisze wink moze ktos pomoze??? jego tytuł to: Jana Kochanowskiego spór z filozofią stoicką. W rozważaniach odwołaj się do wniosków z IX trenu i innych utworów z tego cyklu.” chodzi mi tylko o poczatek... ja ci nie pomoge, nieststy ..len ze mne... dzieki Bee, nie ma to jak liczyc na przyjaciół no jasne wink ....
nie serio to ja nie wiem nawet o co chodzi, musiał bym sie zastanowaić przeczytać,...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:41 am
M-Teen surprised po angieslku!? OMG trzeba to wsyztko tłumaczyć.. no ale oks.. dzięki mimo wsyztko wink OPCY! JA MAM PROBLEMY BO JAK WPISYWAŁAM Gioacchino Rossini TO MI WYSKIWAŁO JAKIES RADIO FM I KSIĄZKI xp [bez podtekst�w] ... to chyba innego google uzywalas niz ja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:42 am
opcy ale sie zgralismy Malkavik........ mlodziez w dzisiajszuch czasach nawet z google ma problemy chyba.... Tak, bo to wyższa szkoła jazdy jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|