|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:27 am
Malkavik Znikać, widzieć znikniętych i sprawiać że ludzie do okoła szaleją.. Są też te 'inne' techniki ale nie mogę o nich mówić pro publico.. wink Powiedzmy że na indywidualnych spotkaniach mogę uchylić rabka tajemnicy. Okej, stanę w kolejce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:27 am
Delein Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał! stare a mówiłaś że jesteś heterykiem! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:28 am
Opa Opa Let...
hej Kity ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:28 am
Kitty ShadowCat ... ninja ... ...witam wszystkich... ja po kryjomu bo uczyć się miałam... ja tak samo wypracowanie pisze wink moze ktos pomoze??? jego tytuł to: Jana Kochanowskiego spór z filozofią stoicką. W rozważaniach odwołaj się do wniosków z IX trenu i innych utworów z tego cyklu.” chodzi mi tylko o poczatek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:29 am
Net schodzi na psy! Szukam coś o tym palancie.. Gioacchino Rossini i prawie nic nie ma!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:29 am
BeeWolf Delein Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał! redface Ojojoj....
I jak dobrze lerza majteczki z Bawełny ???
No co ładnie wygladam redface co maja sobie mysleć wink Idealnie XD Bawełna to dobry materiał na bieliznę XD A na przykład to, że jak to powiedziałeś...chciałbys być kobieta, bo wtedy macałbyś sam siebie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:30 am
Malkavik Delein Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał! stare a mówiłaś że jesteś heterykiem! biggrin Kobieta zmienną jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:30 am
opcy to jest jeden z najlepszych skaczy MP.... ja najbardziej lubie "Skecz o nieproszonych gosciach" -to moja zona Audrey.. troche smierdzi ale ma zlote serce... "Nazywam się Brian Ruwnik, tak jak to kółko do okoła Ziemi tyle że przez u otwarte" smile Ja wole "Kardynale Pilotka, dźgaj ją miękką poduchą!" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:31 am
Delein Malkavik Znikać, widzieć znikniętych i sprawiać że ludzie do okoła szaleją.. Są też te 'inne' techniki ale nie mogę o nich mówić pro publico.. wink Powiedzmy że na indywidualnych spotkaniach mogę uchylić rabka tajemnicy. Okej, stanę w kolejce blaugh Lista oczekujących jest krótka.. obejmuje tylko jedną pozycję ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:31 am
Delein BeeWolf Delein Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał! redface Ojojoj....
I jak dobrze lerza majteczki z Bawełny ???
No co ładnie wygladam redface co maja sobie mysleć wink Idealnie XD Bawełna to dobry materiał na bieliznę XD A na przykład to, że jak to powiedziałeś...chciałbys być kobieta, bo wtedy macałbyś sam siebie XD to sie ciesze ze dobrze sie czymaja ...
A ja sie macac lubie szczegolnie teraz, taka nie owłosona nurzka fajna sprawa ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:33 am
Delein Malkavik Delein Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał! stare a mówiłaś że jesteś heterykiem! biggrin Kobieta zmienną jest blaugh To są geny.. to się nie zmiania razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:33 am
Czy ma ktoś może encyklopedie multimedialną albo dostęp do encyklopedii na onet.pl i mógłby mi wsyłać na PMa informacje o Gioacchino Rossini ŚLICZNIE PROSZE! biggrin 4laugh !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|