|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:18 am
BeeWolf Heloł, ludki. Bawełna gdzieś mi spierniczył jak robiłem Experymenta, kusz mać gdzie jest ten zakicanieć :/ ... XD A moje majtki? Spierniczyły też?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:19 am
Delein BeeWolf Heloł, ludki. Bawełna gdzieś mi spierniczył jak robiłem Experymenta, kusz mać gdzie jest ten zakicanieć :/ ... XD A moje majtki? Spierniczyły też? nie majtki sa biggrin ... chwila moment wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Moja klanówka.. urodziłem się z tym smile Myslałam, że tylko ja opanowałam Technikę Puffa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Malkavik Bo jestem biedny... to jawna dyskryminacja.. wy cholerni masoni, i te wasze tajne uściski dłoni! domokun pańsk rzeżnia jest calkiem śliczna ale my planowalismy budynek mieszkalny..... Ale sami przyznajcie że to dobra żeźnia.. i żadnych plam krwii na ścianach! .. Swój człowiek xd WinAmp: Type O Negative - Christian Woman
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Heloł, ludki. Bawełna gdzieś mi spierniczył jak robiłem Experymenta, kusz mać gdzie jest ten zakicanieć :/ ... pfffff bueeheheeh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:20 am
BeeWolf Delein BeeWolf Heloł, ludki. Bawełna gdzieś mi spierniczył jak robiłem Experymenta, kusz mać gdzie jest ten zakicanieć :/ ... XD A moje majtki? Spierniczyły też? nie majtki sa biggrin ... chwila moment wink ...*merda ogonkiem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:20 am
Delein Malkavik Moja klanówka.. urodziłem się z tym smile Myslałam, że tylko ja opanowałam Technikę Puffa blaugh Nieskromie dodam że znam inne techniki. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:22 am
Malkavik Delein Malkavik Moja klanówka.. urodziłem się z tym smile Myslałam, że tylko ja opanowałam Technikę Puffa blaugh Nieskromie dodam że znam inne techniki. XD Taa? A jakie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:23 am
Gosiak BeeWolf Heloł, ludki. Bawełna gdzieś mi spierniczył jak robiłem Experymenta, kusz mać gdzie jest ten zakicanieć :/ ... pfffff bueeheheeh xd no czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:23 am
Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:24 am
Delein Malkavik Delein Malkavik Moja klanówka.. urodziłem się z tym smile Myslałam, że tylko ja opanowałam Technikę Puffa blaugh Nieskromie dodam że znam inne techniki. XD Taa? A jakie? xd Znikać, widzieć znikniętych i sprawiać że ludzie do okoła szaleją.. Są też te 'inne' techniki ale nie mogę o nich mówić pro publico.. wink Powiedzmy że na indywidualnych spotkaniach mogę uchylić rabka tajemnicy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:26 am
Malkavik opcy Malkavik Bo jestem biedny... to jawna dyskryminacja.. wy cholerni masoni, i te wasze tajne uściski dłoni! domokun pańsk rzeżnia jest calkiem śliczna ale my planowalismy budynek mieszkalny..... Ale sami przyznajcie że to dobra żeźnia.. i żadnych plam krwii na ścianach! .. Swój człowiek xd WinAmp: Type O Negative - Christian Woman to jest jeden z najlepszych skaczy MP.... ja najbardziej lubie "Skecz o nieproszonych gosciach" -to moja zona Audrey.. troche smierdzi ale ma zlote serce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aaaaaaaaa dzięki Bee *^^* *cmokas* *po czym zauważa, że jest w żeńskiej postaci* ... Żeby sobie nikt nie myslał! redface Ojojoj....
I jak dobrze lerza majteczki z Bawełny ???
No co ładnie wygladam redface co maja sobie mysleć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... ninja ... ...witam wszystkich... ja po kryjomu bo uczyć się miałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|