|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:08 am
opcy *przemyka niepostrzezenie* *skacze* *lapie go za noge* nie lurkooj :> zostan z nami *ciagnie go do gildi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:09 am
Ozzwald co wy kombinujecie... związki zawodowe tworzycie... chyba bede musial z kukuse porozmawiac ze jakis bunt sie szykuje... wink my ?? O.o .. uh... nic xd jestesmy grzeczni 3nodding jak zawsze xd *przytuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:09 am
opcy *przemyka niepostrzezenie* Lurker... wink Now Playing: RAP Generation - Ghetto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:10 am
ja jestem jakby ktos cos chciał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:11 am
*przeżegnuje się* *powłoka niknie, świeczki nadal sie palą* czas na Rossiniego.. yhmm.. fizyke i inne dziwne rzeczy..
bede może później pa *wylatuje z gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:11 am
M-Teen *przeżegnuje się* *powłoka niknie, świeczki nadal sie palą* czas na Rossiniego.. yhmm.. fizyke i inne dziwne rzeczy.. bede może później pa *wylatuje z gildii* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:14 am
witaj Del 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:15 am
*poof* *pojawia się za Del* :* *poof*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Bo jestem biedny... to jawna dyskryminacja.. wy cholerni masoni, i te wasze tajne uściski dłoni! domokun ja ja das stimt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy *przemyka niepostrzezenie* *skacze* *lapie go za noge* nie lurkooj :> zostan z nami *ciagnie go do gildi* *jest wciagany do gildii* to co powiecie ciekawego..... //fb2k: Martina Topley Bird - [The Quixotic #06] Too Tough to Die [3:58]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:16 am
Malkavik *poof* *pojawia się za Del* :* *poof* O.o... A ty gdzieś się tego nauczył?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:16 am
Malkavik Bo jestem biedny... to jawna dyskryminacja.. wy cholerni masoni, i te wasze tajne uściski dłoni! domokun pańsk rzeżnia jest calkiem śliczna ale my planowalismy budynek mieszkalny.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:17 am
Heloł, ludki. Bawełna gdzieś mi spierniczył jak robiłem Experymenta, kusz mać gdzie jest ten zakicanieć :/ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 7:17 am
Delein Malkavik *poof* *pojawia się za Del* :* *poof* O.o... A ty gdzieś się tego nauczył? Moja klanówka.. urodziłem się z tym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|