|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:44 am
opcy witam.......... //Foobar: Beck - [Guero #06] Earthquake Weather [4:26] Witaj Opcy. Now Playing: Paktofonika - Ja to ja 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:45 am
mały głod mnie tu przyprowadził... w kuchni juz bylam nic konkretnego na obiad nie znalazlam sad * eek chyba swiezy chlebek jest! *mam nadzieje ze nie ubzduralam sobie tegho tak jak ostatnio *leci w kuchnie*
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:47 am
Malkavik madchild Powróciłam szczęśliwie z rybobrania ^___^ rezultat: cztery pstrągi, parę sedskinów i różnorakie śmiecie smile czyba przestanę lowić na tej bezcennej przynęcie ^^' whee Wiedziałem że ci się uda smile Fajna zabawa ^___^.. gdyby jeszcze te rybulce się tak nie szarpały whee Jak sobie kupię Maids Dress i wpadnie mi trochę złota to zainwestuję w nową wędkę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:47 am
Gosiak mały głod mnie tu przyprowadził... w kuchni juz bylam nic konkretnego na obiad nie znalazlam sad * eek chyba swiezy chlebek jest! *mam nadzieje ze nie ubzduralam sobie tegho tak jak ostatnio *leci w kuchnie* xp hheheh zycze powodzenia i smacznego , widze ze mamy takie same blozeczki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:49 am
opcy witam.......... //Foobar: Beck - [Guero #06] Earthquake Weather [4:26] hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:50 am
Gosiak mały głod mnie tu przyprowadził... w kuchni juz bylam nic konkretnego na obiad nie znalazlam sad * eek chyba swiezy chlebek jest! *mam nadzieje ze nie ubzduralam sobie tegho tak jak ostatnio *leci w kuchnie* xp smacznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:53 am
Eredin Gosiak mały głod mnie tu przyprowadził... w kuchni juz bylam nic konkretnego na obiad nie znalazlam sad * eek chyba swiezy chlebek jest! *mam nadzieje ze nie ubzduralam sobie tegho tak jak ostatnio *leci w kuchnie* xp hheheh zycze powodzenia i smacznego , widze ze mamy takie same blozeczki razz *mamla w buzi suchy kawalek chleba* noo ba z jednej mafii jestesmy :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Eredin Gosiak mały głod mnie tu przyprowadził... w kuchni juz bylam nic konkretnego na obiad nie znalazlam sad * eek chyba swiezy chlebek jest! *mam nadzieje ze nie ubzduralam sobie tegho tak jak ostatnio *leci w kuchnie* xp hheheh zycze powodzenia i smacznego , widze ze mamy takie same blozeczki razz *mamla w buzi suchy kawalek chleba* noo ba z jednej mafii jestesmy :p strzezcie sie naszej malej armi =] Lethi przystajesz do nas ?:> xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja chce w koncu normalny obiad crying
*tosty* eek leci do kuchni i odkopuje toster heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:56 am
No bumping here smile Gosiak: No nie ma nic bardziej kuszącego dla małego głoda jak świeży chlebuś. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:56 am