|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:38 am
Powróciłam szczęśliwie z rybobrania ^___^ rezultat: cztery pstrągi, parę sedskinów i różnorakie śmiecie smile czyba przestanę lowić na tej bezcennej przynęcie ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:38 am
Lethiel *skok na niego* ninja .. ale jak ?? POGO xd xd xd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:39 am
Vykk Malkavik Strefa Ciszy XD Jakieś multiplayerow minigierki powinni porobić.. np zbiorowe łowienie ryb, i kuter rybacji do kupienia za 1.000.000g biggrin wolalbym zeby zrobiliu jakies turowki malbo karcianki...ewentualnie zrecznosciowki na multi oczywiscie wink Fallout Tactics chopkami z Gai wink Jakieś RPG.. whatever..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:40 am
Vykk Lethiel *skok na niego* ninja .. ale jak ?? POGO xd xd xd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O.o ... nio.. tak tesh mozna xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik M-Teen witajcie.. wczoraj po wiadomo jakiej okropnej informacjii [ dla mnie jest ona naparwdę straszna] płakałam.. cry i jeszcze w oczy cisną mi się łzy cry Miałam iść do kościoła.. ale w końcu nie poszłam.. sad cry So? To idź. następna msza jest o 18.30 XP nie sądze, żebym poszła.. zapale świeczke i pomodlę sie sama.. i tak w domu nikogo nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
okej czy dobrze zrozumialem Gambino stal na swojej wirzy machal rekami i gadal sam do siebie , jednym slowem zwariowal , nagle pojawil sie jego synek przytulili sie z do gambino ktos strzelil i spadl ? co sie dzialo z jego synem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam..........
//Foobar: Beck - [Guero #06] Earthquake Weather [4:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Powróciłam szczęśliwie z rybobrania ^___^ rezultat: cztery pstrągi, parę sedskinów i różnorakie śmiecie smile czyba przestanę lowić na tej bezcennej przynęcie ^^' whee Wiedziałem że ci się uda smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:41 am
madchild Powróciłam szczęśliwie z rybobrania ^___^ rezultat: cztery pstrągi, parę sedskinów i różnorakie śmiecie smile czyba przestanę lowić na tej bezcennej przynęcie ^^' Witaj ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen witajcie.. wczoraj po wiadomo jakiej okropnej informacjii [ dla mnie jest ona naparwdę straszna] płakałam.. cry i jeszcze w oczy cisną mi się łzy cry Miałam iść do kościoła.. ale w końcu nie poszłam.. sad cry witaj M *przytuuuuuul* whee nie zaczynajmy prosze znowu tego tematu.. sad dobrze *przytuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel *skok na niego* ninja .. ale jak ?? POGO xd xd xd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun Jeeeejejje! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:42 am
opcy witam.......... //Foobar: Beck - [Guero #06] Earthquake Weather [4:26] opcooś !!! 4laugh *skok* *przewraca* *przygniata* *przytuuuula* xd whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:42 am
Eredin okej czy dobrze zrozumialem Gambino stal na swojej wirzy machal rekami i gadal sam do siebie , jednym slowem zwariowal , nagle pojawil sie jego synek przytulili sie z do gambino ktos strzelil i spadl ? co sie dzialo z jego synem ? No one knows.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:43 am
Malkavik Vykk Malkavik Strefa Ciszy XD Jakieś multiplayerow minigierki powinni porobić.. np zbiorowe łowienie ryb, i kuter rybacji do kupienia za 1.000.000g biggrin wolalbym zeby zrobiliu jakies turowki malbo karcianki...ewentualnie zrecznosciowki na multi oczywiscie wink Fallout Tactics chopkami z Gai wink Jakieś RPG.. whatever.. Jest osobne forum na Gaia RPG wink Fallout Tactics.. czemu nie Fallout 2? (w tactics przyznam się nie grałam ^^) Ewentualnie Jagged Alliance 2 twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:43 am
M-Teen Malkavik M-Teen witajcie.. wczoraj po wiadomo jakiej okropnej informacjii [ dla mnie jest ona naparwdę straszna] płakałam.. cry i jeszcze w oczy cisną mi się łzy cry Miałam iść do kościoła.. ale w końcu nie poszłam.. sad cry So? To idź. następna msza jest o 18.30 XP nie sądze, żebym poszła.. zapale świeczke i pomodlę sie sama.. i tak w domu nikogo nie ma... No właśnie. Sama możesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|