|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:49 am
Lethiel ja lowie w durem.. na najtanszej przynęcie na Strength Rod + whee Heh.. ja questuje za Perf.Rod + :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:52 am
Malkavik Lethiel ja lowie w durem.. na najtanszej przynęcie na Strength Rod + whee Heh.. ja questuje za Perf.Rod + :] powodzonka zycze 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:53 am
Dobra ludziska, powoli czytelnie zamykaja wiec musze spadac (jeszcze skocze rybki sprzedac).
3mcie sie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:54 am
Lethiel Malkavik Lethiel ja lowie w durem.. na najtanszej przynęcie na Strength Rod + whee Heh.. ja questuje za Perf.Rod + :] powodzonka zycze 3nodding whee Senkju whee Now Playing: System of a Down - Know
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:55 am
Mirabell Dobra ludziska, powoli czytelnie zamykaja wiec musze spadac (jeszcze skocze rybki sprzedac). 3mcie sie! biggrin Papatki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:57 am
Mirabell Dobra ludziska, powoli czytelnie zamykaja wiec musze spadac (jeszcze skocze rybki sprzedac). 3mcie sie! biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:58 am
Lethiel Malkavik Lethiel ja lowie w durem.. na najtanszej przynęcie na Strength Rod + whee Heh.. ja questuje za Perf.Rod + :] powodzonka zycze 3nodding whee Lithiel możesz mi wysłać skreena jak wygląda łowienie Str.Rod+? Bo się zastanawiałem w co zainwestować i chciałem zobaczyć jak wyglądają poszczególne + rody. wink Będę wielce dźwięczny. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:59 am
zagapilem sie...kurcze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:01 am
Vykk zagapilem sie...kurcze... sweatdrop Zdaża się wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:01 am
Vykk zagapilem sie...kurcze... sweatdrop nie zauwashyleś nawet mojego super tajniackiego skoku z przytulem crying xd Malkavik .. zaraz prześle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:02 am
Lethiel Vykk zagapilem sie...kurcze... sweatdrop nie zauwashyleś nawet mojego super tajniackiego skoku z przytulem crying xd Malkavik .. zaraz prześle 3nodding Może napadłaś go z zawietrznej? razz Dzięki :przytuuuul!:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:02 am
Lethiel Vykk zagapilem sie...kurcze... sweatdrop nie zauwashyleś nawet mojego super tajniackiego skoku z przytulem crying xd Malkavik .. zaraz prześle 3nodding widzialem go akurat tylko probowalem go spostowac 3 razy i dalem za wygrana:/ sweatdrop a teraz ide na obiad wrce niedlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 6:04 am
Vykk Lethiel Vykk zagapilem sie...kurcze... sweatdrop nie zauwashyleś nawet mojego super tajniackiego skoku z przytulem crying xd Malkavik .. zaraz prześle 3nodding widzialem go akurat tylko probowalem go spostowac 3 razy i dalem za wygrana:/ sweatdrop a teraz ide na obiad wrce niedlugo gloopia gaia xd smacznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|