|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:29 am
Mirabell *poof!* czesc wszystkim! co slychac? u mnie ok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:29 am
Mirabell *poof!* czesc wszystkim! co slychac? witaj 4laugh *przytuuuul* zniku na obiad xd z/w blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:30 am
Lethiel Mirabell *poof!* czesc wszystkim! co slychac? witaj 4laugh *przytuuuul* zniku na obiad xd z/w blaugh smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:41 am
Lethiel Malkavik Idę obiadzić smile Zaraz wracam. smacznego :] Dzięki. Nawzajem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:41 am
jush jestem ninja
*rozbieg* *wskokna Vykka* witaj blaugh xd *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:42 am
Mirabell *poof!* czesc wszystkim! co slychac? Czołgiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:46 am
madchild Skoro jest kilka os�b i nie ma o czym pogadać, to może ktos mi coś doradzi w kwestii wędkarstwa xd . Jak złapać cokolwiek większego od gupika? BTW pr�bowałam nawet założyć taki osobny topic, ale niestety nie doczytałam że nie wolno i mi skasowali słusznie zresztą... Moze ja mam wędkę na gupiki... redface Ja też się uczę wink Mam performance rod i siedzę w durem. Skutecznie łowię sobie rybki na najtańszą przynętę. A co do samego połowu to nie mam rad.. trzeba się wczuć i jakoś wychodzi. Podstawowa wedka nadaje się tylko na gupiki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:47 am
Malkavik madchild Skoro jest kilka os�b i nie ma o czym pogadać, to może ktos mi coś doradzi w kwestii wędkarstwa xd . Jak złapać cokolwiek większego od gupika? BTW pr�bowałam nawet założyć taki osobny topic, ale niestety nie doczytałam że nie wolno i mi skasowali słusznie zresztą... Moze ja mam wędkę na gupiki... redface Ja też się uczę wink Mam performance rod i siedzę w durem. Skutecznie łowię sobie rybki na najtańszą przynętę. A co do samego połowu to nie mam rad.. trzeba się wczuć i jakoś wychodzi. Podstawowa wedka nadaje się tylko na gupiki wink ja lowie w durem.. na najtanszej przynęcie na Strength Rod + whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|