|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:05 am
Sei - oddaj wedke Omi. Wyslij ja na moje konto, poniewaz o to prosila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:06 am
madchild Witka! ^___^ Wszyscy dostali dzisiaj po zalogowaniu 1k, czy tylko mnie spotkało takie szczęście bez okazji..? 3nodding Hmmm.. nie? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:08 am
Malkavik madchild Witka! ^___^ Wszyscy dostali dzisiaj po zalogowaniu 1k, czy tylko mnie spotkało takie szczęście bez okazji..? 3nodding Hmmm.. nie? smile A więc głupi kolejny raz ma szczęście ^--^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:08 am
Malkavik Lethiel nio.. mozna tak powiedzeć xd blaugh *przytuuuuul* witaj sei 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* Padnięta? emotion_hug raczej obolała sweatdrop xd witam tych cio dopelzli blaugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:09 am
madchild Malkavik madchild Witka! ^___^ Wszyscy dostali dzisiaj po zalogowaniu 1k, czy tylko mnie spotkało takie szczęście bez okazji..? 3nodding Hmmm.. nie? smile A więc głupi kolejny raz ma szczęście ^--^ stare wink 3nodding xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:10 am
Lethiel raczej obolała sweatdrop xd witam tych cio dopelzli blaugh *przytuuuuuul* Po czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:11 am
Malkavik Lethiel raczej obolała sweatdrop xd witam tych cio dopelzli blaugh *przytuuuuuul* Po czym? uh... nie po czym.. z reszta niewazne xd xd xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:14 am
Lethiel Malkavik Lethiel raczej obolała sweatdrop xd witam tych cio dopelzli blaugh *przytuuuuuul* Po czym? uh... nie po czym.. z reszta niewazne xd xd xd .. Aaaa.. to nie pytam xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:21 am
madchild Hej Lethiel 3nodding Ale powiedz po czym, bo bedą potem r�zne domysły xd Hieh.. może właśnie o to chodzi.. niech wyobraźnia pracuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:24 am
Idę obiadzić smile Zaraz wracam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:26 am
madchild Hej Lethiel 3nodding Ale powiedz po czym, bo bedą potem r domysły xd witaj *przytuuuul* po niczym.. tak jush jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 5:28 am