|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:05 am
Białe plamki mimo że brush fajny to się zbyt powtarzają.. można by je chociaż poobracać ciut. Napis na górze nieczytelny (można by utrzymać w jednym stylu z BeeWolfem po prawej (czerwone rozbryzgi?) Celtycka obramówka z prawej u góry wybija się za bardzo albo ta po lewej za mało (bo jej nie widać od razu) Twarz po lewej za duża przez co zbyt rozmyta. Poza tym mi się podoba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:06 am
Malkavik Gosiak Malkavik Gosiak Malkavik Now Playing: Happysad - Zanim Pójdę ..kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze.. smile Mam dobry humor. Pytanie.. kto mi go zepsuje? zawsze mozna sprobowac xp Nie no.. ciebie się nie obawiam xd taa czuje sie potezna xd *chowa się za fotelem* Niedoceniałem cię Arcywrogu! biggrin *w swojej potedze z bezsilnosci osuwa sie na podloge i sunie do jakiejs samottni trzymajac w rece torbe z masa podrecznikow i zeszytow * poradze sobie xp paaps milego dnia zycze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:07 am
Jaswinder dzień (nie) dobry wszystkim... Dobry smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:08 am
Gosiak poradze sobie xp paaps milego dnia zycze Dasz rade. Myślami jestem z tobą smile Paps.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:11 am
Malkavik Białe plamki mimo że brush fajny to się zbyt powtarzają.. można by je chociaż poobracać ciut. Napis na górze nieczytelny (można by utrzymać w jednym stylu z BeeWolfem po prawej (czerwone rozbryzgi?) Celtycka obramówka z prawej u góry wybija się za bardzo albo ta po lewej za mało (bo jej nie widać od razu) Twarz po lewej za duża przez co zbyt rozmyta.Poza tym mi się podoba smile Nie podoba Ci sie moja twarz blaugh stare ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:11 am
Malkavik BiaÅ‚e plamki mimo że brush fajny to siÄ™ zbyt powtarzajÄ….. można by je chociaż poobracać ciut. Napis na górze nieczytelny (można by utrzymać w jednym stylu z BeeWolfem po prawej (czerwone rozbryzgi?) Celtycka obramówka z prawej u góry wybija siÄ™ za bardzo albo ta po lewej za maÅ‚o (bo jej nie widać od razu) Twarz po lewej za duża przez co zbyt rozmyta. Poza tym mi siÄ™ podoba smile kuszmac ktoś sie zna.... biega do okoła... napis miał być niecytelny... a moj poplamiony, Te obramówki to nie wiem mam strasznie ciemny monitor i wla mnie to wygląda dobrze ...
Omi nie jest rozmyta ... wcale... zdięcie i tak zmniejszałem, to moze przez pędel i filtr sie takz robiło :/ ...
A chce monitora biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:12 am
Wporzo... .. Podobaja mi się te oddalajace się licie .. *skrobie sie po głowie ...* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:13 am
Omega Sun Malkavik Twarz po lewej za duża przez co zbyt rozmyta.Poza tym mi się podoba smile Nie podoba Ci sie moja twarz blaugh stare ? wink Oczywiście źle mnie zrozumiałaś. To był komentarz do strony technicznej obrazka, nie do zawartości merytorycznej, która stoi na jak najbardziej wysokim poziomie. smile
Now Playing: Haggard - In a full moon procession
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:15 am
BeeWolf_san kuszmac ktoś sie zna.... biega do okoła... napis miał być niecytelny... a moj poplamiony, Te obramówki to nie wiem mam strasznie ciemny monitor i wla mnie to wygląda dobrze ...
Omi nie jest rozmyta ... wcale... zdięcie i tak zmniejszałem, to moze przez pędel i filtr sie takz robiło :/ ...
A chce monitora biggrin ...
Trochu się babrało w photo wink Swoją drogą fajnie się bawisz na layersach smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:17 am
Wporzo... .. Podobaja mi się te oddalajace się licie .. *skrobie sie po głowie ...* eek xd zupełnie losowe pociągnięcie na tablecie, takie cóś z siebie wyplół wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:19 am
Malkavik Wporzo... .. Podobaja mi się te oddalajace się licie .. *skrobie sie po głowie ...* eek xd zupełnie losowe pociągnięcie na tablecie, takie cóś z siebie wyplół wink bardzo ciekawe wyszło .. lece do sklepu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:22 am
*Łowi rybki*
CHorerne ryby! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:26 am
.. ja z narkotykami miałem tyle wspólnego co z mercedesami, czyli nic!..
Now Playing: Kazik - Tata dilera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|