|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:10 pm
Ozzwald Katka1989 BeeWolf Katka1989 Hejko wszystkim! 3nodding hej kateczko ... działą ci scierwo ??? czy nie ... bo sie nie odzywałąś !! :> stressed nie odzywałam się bo musiałam odejść od kompa. Niestety nie działa crying Kombinowałam w ustawieniach ale to nic nie dało sweatdrop a moge wiedzieć co to jest to ściero ? eMule stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:11 pm
ja lece kochani bo mi jakos sie spac zachcialo*ziewa*papa wszystkim....papa wampirku....*podchodzi do wampircia i caluje ja na pozegnanie*papapa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:14 pm
Kagenoyami dark wampirek Wiesz, zależy jak do tego podejdziesz. Ja to wszystko traktuję jako zabawę i raczej niewiele rzeczy mówię na poważnie... A Suney'a traktuję jak kolege i tyle xd Aha... rozumiem... Ja tez Cie lubie Wampirku.. Mrau heart *usmiecha sie* stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:18 pm
nie nas ktoś zBUMPuje... pieniądze zebrane w ten sposoob zostaną przeznaczone na nowy gajer dla Ozzwalda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:19 pm
Katka1989 Suney Sayokun cze wszystkim wróciłem z wakacji!!! witaj...........kage widac mozna blaugh .................to dobrze wampirciu*caluje ją mocno i wtula sie w jej ciało* heh... to jest irytujące... co przyjdę na gildię to sie ktoś przytula, całuje itp., itd. Ja to się nie mam do kogo przytulić... stare stare stare stressed Przytul Kicie heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:20 pm
Katka1989 Ozzwald Katka1989 BeeWolf Katka1989 Hejko wszystkim! 3nodding hej kateczko ... działą ci scierwo ??? czy nie ... bo sie nie odzywałąś !! :> stressed nie odzywałam się bo musiałam odejść od kompa. Niestety nie działa crying Kombinowałam w ustawieniach ale to nic nie dało sweatdrop a moge wiedzieć co to jest to ściero ? eMule stressed *przytula* może to nie wina eMula... czy twój komputer jest podłączony do swicha ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:22 pm
dark wampirek Kagenoyami dark wampirek Wiesz, zależy jak do tego podejdziesz. Ja to wszystko traktuję jako zabawę i raczej niewiele rzeczy mówię na poważnie... A Suney'a traktuję jak kolege i tyle xd Aha... rozumiem... Ja tez Cie lubie Wampirku.. Mrau heart *usmiecha sie* stare stare Ehh.. dobra... albo mi sie zdaje albo zostalem potraktowany jakbym mial nicka Kagenobaka... ale niewazne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:24 pm
Ech, zbieram sie. Nie chcę znowu kłaść się spać po północy....... (A wygląda na to, że znów tak będzie). Dobranoc wszystkim^^ biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:32 pm
Ozzwald Katka1989 Ozzwald Katka1989 BeeWolf Katka1989 Hejko wszystkim! 3nodding hej kateczko ... działą ci scierwo ??? czy nie ... bo sie nie odzywałąś !! :> stressed nie odzywałam się bo musiałam odejść od kompa. Niestety nie działa crying Kombinowałam w ustawieniach ale to nic nie dało sweatdrop a moge wiedzieć co to jest to ściero ? eMule stressed *przytula* może to nie wina eMula... czy twój komputer jest podłączony do swicha ? yyy... do czego? sweatdrop odisz na gg bo z tą gaia zaraz mnie szlak trafi stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:34 pm
dark wampirek Ech, zbieram sie. Nie chcę znowu kłaść się spać po północy....... (A wygląda na to, że znów tak będzie). Dobranoc wszystkim^^ biggrin 3nodding ja właśnie czekam na północ ... księżyc o północy najlepiej opala moje ciałko wink paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:41 pm
Katka1989 yyy... do czego? sweatdrop odisz na gg bo z tą gaia zaraz mnie szlak trafi stressed żebym to ja jeszcze znał twój nr gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:42 pm
Witam spowrotem ....! heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:47 pm
nie widze nowych postów do za dranstwo !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|