|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:46 am
Malkavik Aidanna tez mam z tysiac sprawdzianow w tym tygodniu Sprawdiany kolokwiom nie równe razz nierowne ale dla nas realne sa sprawdziany to jest nasz postrach :] kolokwia... ta myskle ze troche czasu jeszcze mamy ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:47 am
Now Playing: Happysad - Zanim Pójdę
..kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze..
smile Mam dobry humor. Pytanie.. kto mi go zepsuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:47 am
Gosiak Malkavik Aidanna tez mam z tysiac sprawdzianow w tym tygodniu Sprawdiany kolokwiom nie równe razz nierowne ale dla nas realne sa sprawdziany to jest nasz postrach :] kolokwia... ta myskle ze troche czasu jeszcze mamy ;p Trzymam kciuki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:48 am
Malkavik Now Playing: Happysad - Zanim Pójdę ..kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze.. smile Mam dobry humor. Pytanie.. kto mi go zepsuje? zawsze mozna sprobowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:49 am
Gosiak Malkavik Now Playing: Happysad - Zanim Pójdę ..kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze.. smile Mam dobry humor. Pytanie.. kto mi go zepsuje? zawsze mozna sprobowac xp Nie no.. ciebie się nie obawiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:55 am
stare
gonk .... Praworzymskie jest złe crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:56 am
BeeWolf_san stare
gonk .... Praworzymskie jest złe crying Bo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:56 am
Malkavik Gosiak Malkavik Now Playing: Happysad - Zanim Pójdę ..kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze.. smile Mam dobry humor. Pytanie.. kto mi go zepsuje? zawsze mozna sprobowac xp Nie no.. ciebie się nie obawiam xd taa czuje sie potezna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:58 am
Gosiak Malkavik Gosiak Malkavik Now Playing: Happysad - Zanim Pójdę ..kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze.. smile Mam dobry humor. Pytanie.. kto mi go zepsuje? zawsze mozna sprobowac xp Nie no.. ciebie się nie obawiam xd taa czuje sie potezna xd *chowa się za fotelem* Niedoceniałem cię Arcywrogu! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:58 am
Malkavik BeeWolf_san stare
gonk .... Praworzymskie jest złe crying Bo? bo jest rzymskie, bo ma 400 stron i mam ćwiczenia z Księdzem ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:00 am
BeeWolf_san Malkavik BeeWolf_san stare
gonk .... Praworzymskie jest złe crying Bo? bo jest rzymskie, bo ma 400 stron i mam ćwiczenia z Księdzem ... crying A no to rzeczywiście.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:01 am
co sadzita o mojej sygnatureczce ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 4:04 am
mi sie bardzo podoba wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san co sadzita o mojej sygnatureczce ?? eek jest prze-pię-kna! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Malkavik BeeWolf_san stare
gonk .... Praworzymskie jest złe crying Bo? bo jest rzymskie, bo ma 400 stron i mam ćwiczenia z Księdzem ... crying jakie ćwiczenia? eek dzień (nie) dobry wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|