|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:02 am
BeeWolf_san *wpada, krokiem Gangstera do pomieszczenia... * Konnichiwa, ludziki...
Taka pogoda, ze sie nic nie chce robic, a ja jeszcze nie mam piwka crying Piwo - podstawa pożywnego śniadania. *nasówa na oczy gangsterskie okularki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san *wpada, krokiem Gangstera do pomieszczenia... * Konnichiwa, ludziki...
Taka pogoda, ze sie nic nie chce robic, a ja jeszcze nie mam piwka crying :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:04 am
Omega Sun BeeWolf_san *wpada, krokiem Gangstera do pomieszczenia... * Konnichiwa, ludziki...
Taka pogoda, ze sie nic nie chce robic, a ja jeszcze nie mam piwka crying :* wink hej :* ale czy my sie juz nie widzielismy wink :*
@Malkavik - Aleja bym chciał sie wybic na ogrudek z Debowym dobrze schłodzonym i tak sobie siedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:08 am
BeeWolf_san @Malkavik - Aleja bym chciał sie wybic na ogrudek z Debowym dobrze schłodzonym i tak sobie siedzieć Dębowe.. słuszny wybór wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:08 am
BeeWolf_san @Malkavik - Aleja bym chciał sie wybic na ogrudek z Debowym dobrze schłodzonym i tak sobie siedzieć wybiłbym się z tobą lecz mam dziś mobilizację na pl. Piłsudskiego i nie wiem ile czasu tam będą trwały obchody, więc również nie mam szans na żadne piwko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:18 am
ok moze sie zbiore do nauki w koncu =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:20 am
Malkavik Witaj smile Wiecie że na Wikipedii jest o Gai? http://en.wikipedia.org/wiki/Gaia_Online jestesmy slynni xd witaj *przytuuuuuul* Gosiak.. ja wlasnie referaty kombinooje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:21 am
Gosiak ok moze sie zbiore do nauki w koncu ==' Nu.. ja też bym musiał. sad Dzięki za wsparcie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:22 am
Lethiel Malkavik Witaj smile Wiecie że na Wikipedii jest o Gai? http://en.wikipedia.org/wiki/Gaia_Online jestesmy slynni xd witaj *przytuuuuuul* Gosiak.. ja wlasnie referaty kombinooje xp posmak slawy mi sie n ten tydzien 10 spradzianow zebralo ^^ jakze ja sie z tego ciesze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|