|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:50 pm
Malkavik Now PLaying: Tool - The Grudge crying ... evil //now playing: Radiohead - [Hail To The Thief #14] A Wolf At the Door [3:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:55 pm
opcy //now playing: Radiohead - [Hail To The Thief #14] A Wolf At the Door [3:24] Now Playing: Haggard - Cantus Firmus in A-Minor Właściwie to nie chcę mi się nic poza słuchaniem muzyki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:02 pm
ja tez wykonczony jestem...... wczoraj siedzialem na necie do 4.... a dzis zaly dzien zapieprzalem na dworze.....
chyba pojde kimac....... dobrej nocy zycze...
//now playing: Beck - [Guero #06] Earthquake Weather [4:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:03 pm
opcy ja tez wykonczony jestem...... wczoraj siedzialem na necie do 4.... a dzis zaly dzien zapieprzalem na dworze..... chyba pojde kimac....... dobrej nocy zycze... //now playing: Beck - [Guero #06] Earthquake Weather [4:26] W takim razie dobrej nocy. Now Playing: Portishead - Only You
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:23 pm
siema *probuje ruszyc kącikiem ust* nu tak jakos na czarno ...sory zaraz mi przejdzie... skill(e?) heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:26 pm
Gosiak siema *probuje ruszyc kącikiem ust* nu tak jakos na czarno ...sory zaraz mi przejdzie... Spoko. Rozumiem. Jakie skille?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:28 pm
Gosiak od duńczyk�w sie dzis nauczylam jeszcze mnie cos uczyli ale zapomnialam ... oni tak dziwnie gardlowo mowia ^^ Co to oznacza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:30 pm
Malkavik Gosiak od duńczyk�w sie dzis nauczylam jeszcze mnie cos uczyli ale zapomnialam ... oni tak dziwnie gardlowo mowia ^^ Co to oznacza? chyba "zdrowie" ==' tak mi sie wydaje tak wynikalo z kontektu chociaz ... nie wiem bo pokazywali pozniej palcami na wszystko i to mowili takie kultowe slowko a trzeba byc na bierzaco razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:32 pm
Gosiak Malkavik Gosiak od duńczyk�w sie dzis nauczylam jeszcze mnie cos uczyli ale zapomnialam ... oni tak dziwnie gardlowo mowia ^^ Co to oznacza? chyba "zdrowie" ==' tak mi sie wydaje tak wynikalo z kontektu chociaz ... nie wiem bo pokazywali pozniej palcami na wszystko i to mowili takie kultowe slowko a trzeba byc na bierzaco razz Heh.. fajni ludzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:36 pm
przyznam ze nietypowi lecz bardzo sympatyczni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:43 pm
Gosiak przyznam ze nietypowi lecz bardzo sympatyczni Ostatnio znajomy opowiadał mi o swoich znajomych z wymiany. Otaczają nas naprawde ciekawi lidzie heh smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:50 pm
Malkavik Gosiak przyznam ze nietypowi lecz bardzo sympatyczni Ostatnio znajomy opowiadał mi o swoich znajomych z wymiany. Otaczają nas naprawde ciekawi lidzie heh smile ja uwielbiam poznawac ludzi z innych krajow inne kultyry i wogole uwielbiam wiesz ze dunczycy kroja kanapki ? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|