|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:35 pm
Delein Malkavik KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś. *cichy szept* Ale zadka nie ruszysz... Fajnie tak robić koło dupy nieobecnemu? Pośmiejemy się jak do ciebie przyjadę albo jak będziesz łkała z tęsknoty evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:36 pm
Delein sweet_chii pokoj dla duszy Wielkiego Czlowieka cry Pokój... Idź już lepiej spać. O tej porze 17-latki już dawno śpią. Nawet w soboty. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:36 pm
Malkavik Delein Malkavik KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś. *cichy szept* Ale zadka nie ruszysz... Fajnie tak robić koło dupy nieobecnemu? Pośmiejemy się jak do ciebie przyjadę albo jak będziesz łkała z tęsknoty evil Wybacz, ale nic ci koło dupy nie robiłam. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:37 pm
Malkavik Delein sweet_chii pokoj dla duszy Wielkiego Czlowieka cry Pokój... Idź już lepiej spać. O tej porze 17-latki już dawno śpią. Nawet w soboty. stare ja chodze spac o 2 :/ czesc opcy... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:37 pm
Malkavik Delein sweet_chii pokoj dla duszy Wielkiego Czlowieka cry Pokój... Idź już lepiej spać. O tej porze 17-latki już dawno śpią. Nawet w soboty. stare Jeszcze coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:38 pm
Delein Malkavik Delein Malkavik KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś. *cichy szept* Ale zadka nie ruszysz... Fajnie tak robić koło dupy nieobecnemu? Pośmiejemy się jak do ciebie przyjadę albo jak będziesz łkała z tęsknoty evil Wybacz, ale nic ci koło dupy nie robiłam. whee Ja nie wybaczam. Kapusta ci schnie w kąciku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:39 pm
Delein Malkavik Delein sweet_chii pokoj dla duszy Wielkiego Czlowieka cry Pokój... Idź już lepiej spać. O tej porze 17-latki już dawno śpią. Nawet w soboty. stare Jeszcze coś? Dopiero się rozkręcam.. ale chyba nie już tego nie usłyszysz.. bo bedziesz smacznie spała domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:39 pm
Malkavik Ja nie wybaczam. Kapusta ci schnie w kąciku. Dobra, widzę, że nic dobrego z tego nie wyniknie... Żegnam się już, dobranoc. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:40 pm
Delein Malkavik Ja nie wybaczam. Kapusta ci schnie w kąciku. Dobra, widzę, że nic dobrego z tego nie wyniknie... Żegnam się już, dobranoc. *puff* *znika* dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Shiinma Na jedno wychodzi ;3 Popatrzmy, czy Malkav obali stereotyp? *puff...siadła na stole* Jaki stereotyp? Ze mu sie tylka ruszyc nie bedzie chcialo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Ja nie wybaczam. Kapusta ci schnie w kąciku. Dobra, widzę, że nic dobrego z tego nie wyniknie... Żegnam się już, dobranoc. *puff* *znika* Pa kochanie. Słodkich snów. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:42 pm
Shiinma Delein Shiinma Na jedno wychodzi ;3 Popatrzmy, czy Malkav obali stereotyp? *puff...siadła na stole* Jaki stereotyp? Ze mu sie tylka ruszyc nie bedzie chcialo.Nie wtrącaj się proszę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:43 pm