|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:12 pm
Delein Malkavik Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil *siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko* *puff* *pojawia się koło lodówki* *otwiera ją* *bierze jogurcik* *puff* *znika* KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:12 pm
Delein Winamp :// Now Playing: Portishead... foobar://Now Playing: Saul Williams - [Amethyst Rock Star #11] Wine [11:04]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:13 pm
Zaraz wracam.
Now Playing: Stasio - Czarnuchu Zapodawaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:14 pm
Delein Malkavik Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil *siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko* *puff* *pojawia się koło lodówki* *otwiera ją* *bierze jogurcik* *puff* *znika* Podrzucilabys jeden? =(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:16 pm
Malkavik Zaraz wracam. Now Playing: Stasio - Czarnuchu Zapodawaj cooo zaa wspaaanialy swiaaat...... czaarnuuchuu zaaapoodawaaaaj!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:16 pm
Shiinma Delein Malkavik Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil *siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko* *puff* *pojawia się koło lodówki* *otwiera ją* *bierze jogurcik* *puff* *znika* Podrzucilabys jeden? =(*puff* *robi to samo* *puff* ... *puff* *pojawia się obok Shiinmy* A proszę cię bardzo.. *wręcza jogurcik* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:17 pm
Malkavik KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś. *cichy szept* Ale zadka nie ruszysz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:20 pm
...to ja znikam sad ....papa cry .... *wyczodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:21 pm
Kitty ShadowCat ...to ja znikam sad ....papa cry .... *wyczodzi* Dobranoc...ty też się trzymaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:21 pm
Delein Malkavik KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś. *cichy szept* Ale zadka nie ruszysz... To byle wredne ;3 *je jogurcik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:22 pm
Shiinma Delein Malkavik KOchana.. nie musisz się krępować.. i tak wiem gdzie jesteś. *cichy szept* Ale zadka nie ruszysz... To byle wredne ;3 *je jogurcik**pojawia się obok niej* Nie, to był fakt 3nodding *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:23 pm
Na jedno wychodzi ;3 Popatrzmy, czy Malkav obali stereotyp?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:24 pm
Shiinma Na jedno wychodzi ;3 Popatrzmy, czy Malkav obali stereotyp? *puff...siadła na stole* Jaki stereotyp?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:27 pm
pokoj dla duszy Wielkiego Czlowieka cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:33 pm
sweet_chii pokoj dla duszy Wielkiego Czlowieka cry Pokój...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|