|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:57 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun prosze nie kloccie sie crying Kazdy ma prawo do wlasnych przekonan i moze wierzyc w co mu sie tylko podoba, nie spierajmy sie o to czy jest zycie po smierci czy nie, bo i tak wiadomo, ze nikt nikogo nie przekona a tylko sie niepotrzebnie poklocicie sad mash rację Omi *pshytul* cry nie placz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:57 pm
Malkavik, również nie jestem wierzący, ale proszę byś wypowiadał się z szacunkiem dla przekonań innych naszych użytkowników... przynajmniej dziś, gdyż moim zdaniem powinniśmy nie na pokaz swą żałobę okazywać, a przemyśleć o tym czego nauczał ten Wielki Wspaniały Człowiek, myśliciel, filozof i artysta... Wielki Żal ogarnął me serce, lecz radować się będę swoim życiem w sercu niosąc pamięć o nim, a przede wszystkim jego naukach i wszystkim czego dla nas zrobił zarówno zanim został głową kościoła jak i gdy już nim był dziękuję za uwagę 1. Szanuje przekonania innych. Taki mam styl prowadzenia dyskusji, w celu wywołania dalszych rzeczowych argumentów. 2. Ta rozmowa niejako nie jest związana z opłakiwaniem JP, którego również dażę szacunkiem, i nie ma tu znaczenia mój stosunek do wiary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:58 pm
Winamp :// Now Playing: Portishead...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:59 pm
Hadogenes Malkavik Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies) Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja. ja jednak mam mozg ja mam swiadomosc istnienia (a pies nie) I tu uważam że się mylisz. Masz świadomość jednak podświadomie podpożądkowujesz się instynktom. A mózg to organ, i ma go również pies, zapewniam cię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:00 pm
znikam crying crying crying papa ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:01 pm
Hadogenes Malkavik Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies) Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja. ja jednak mam mozg ja mam swiadomosc istnienia (a pies nie) ji tu się mylisz, młody przyjacielu, zwierzę również czuje, kocha, boi się, cieszy... odczuwa te same emocje co i ty... pies przy swym właścicielu czuwa i broni go pomimo iż nierzadko boi się nie mniej niż człowiek... pies rozumie, uczy się... więc zaiste nie powie ci co go boli ale i niemowle tego nie uczyni, więc zakończmy tę dyskusję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:02 pm
Lethiel znikam crying crying crying papa ... sad Trzymaj się ciepło...i czułki w górę! Papa! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:02 pm
Mogę spłonąć, jednak na tą przejażdżkę ku bramom piekła zabiorę także ciebie moja droga druidko. Zobaczysz to com ja widział. Jeżeli powrócisz do żywych będziesz pamiętać...Mwahaahaha.. i toważyszyć nam będzie koza. *oblewa się benzyną, odpala ostatniego peta (gwóźdź do trumny) i biegnie w stronę Del*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:03 pm
Malkavik Mogę spłonąć, jednak na tą przejażdżkę ku bramom piekła zabiorę także ciebie moja droga druidko. Zobaczysz to com ja widział. Jeżeli powrócisz do żywych będziesz pamiętać...Mwahaahaha.. i toważyszyć nam będzie koza. *oblewa się benzyną, odpala ostatniego peta (gwóźdź do trumny) i biegnie w stronę Del* O.o... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:03 pm
Delein Winamp :// Now Playing: Portishead... Now Playing: KULT - Krew Boga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:06 pm
Delein Malkavik Mogę spłonąć, jednak na tą przejażdżkę ku bramom piekła zabiorę także ciebie moja droga druidko. Zobaczysz to com ja widział. Jeżeli powrócisz do żywych będziesz pamiętać...Mwahaahaha.. i toważyszyć nam będzie koza. *oblewa się benzyną, odpala ostatniego peta (gwóźdź do trumny) i biegnie w stronę Del* O.o... *puff* *znika* Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil *siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:07 pm
Kukus ji tu się mylisz, młody przyjacielu, zwierzę również czuje, kocha, boi się, cieszy... odczuwa te same emocje co i ty... pies przy swym właścicielu czuwa i broni go pomimo iż nierzadko boi się nie mniej niż człowiek... pies rozumie, uczy się... więc zaiste nie powie ci co go boli ale i niemowle tego nie uczyni, więc zakończmy tę dyskusję zwierzeta czasem maja wiecej ludzkich uczuc niz niektorzy ludzie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:07 pm
..Czemu Malkav chce rozpalic Delein?;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:08 pm
Shiinma ..Czemu Malkav chce rozpalic Delein?;3 Owa Delein nie jest tu bez winy.. powiem więcej.. moje serce płonie niczym inferno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:09 pm
Malkavik Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil *siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko* *puff* *pojawia się koło lodówki* *otwiera ją* *bierze jogurcik* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|