Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9919 9920 9921 9922 9923 9924 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 12:57 pm

Kitty ShadowCat
Omega Sun
prosze nie kloccie sie crying
Kazdy ma prawo do wlasnych przekonan i moze wierzyc w co mu sie tylko podoba, nie spierajmy sie o to czy jest zycie po smierci czy nie, bo i tak wiadomo, ze nikt nikogo nie przekona a tylko sie niepotrzebnie poklocicie sad
mash rację Omi *pshytul* cry

nie placz
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 12:57 pm

Kukus
Malkavik, również nie jestem wierzący, ale proszę byś wypowiadał się z szacunkiem dla przekonań innych naszych użytkowników... przynajmniej dziś, gdyż moim zdaniem powinniśmy nie na pokaz swą żałobę okazywać, a przemyśleć o tym czego nauczał ten Wielki Wspaniały Człowiek, myśliciel, filozof i artysta...
Wielki Żal ogarnął me serce, lecz radować się będę swoim życiem w sercu niosąc pamięć o nim, a przede wszystkim jego naukach i wszystkim czego dla nas zrobił zarówno zanim został głową kościoła jak i gdy już nim był
dziękuję za uwagę

1. Szanuje przekonania innych. Taki mam styl prowadzenia dyskusji, w celu wywołania dalszych rzeczowych argumentów.

2. Ta rozmowa niejako nie jest związana z opłakiwaniem JP, którego również dażę szacunkiem, i nie ma tu znaczenia mój stosunek do wiary.

dgn897as343

Delein

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 12:58 pm

Winamp :// Now Playing: Portishead...
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 12:59 pm

Hadogenes
Malkavik
Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies)

Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja.
ja jednak mam mozg
ja mam swiadomosc istnienia (a pies nie)

I tu uważam że się mylisz. Masz świadomość jednak podświadomie podpożądkowujesz się instynktom. A mózg to organ, i ma go również pies, zapewniam cię.

dgn897as343

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:00 pm

znikam crying crying crying
papa ... sad
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:01 pm

Hadogenes
Malkavik
Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies)

Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja.
ja jednak mam mozg
ja mam swiadomosc istnienia (a pies nie)
ji tu się mylisz, młody przyjacielu, zwierzę również czuje, kocha, boi się, cieszy... odczuwa te same emocje co i ty... pies przy swym właścicielu czuwa i broni go pomimo iż nierzadko boi się nie mniej niż człowiek... pies rozumie, uczy się... więc zaiste nie powie ci co go boli ale i niemowle tego nie uczyni, więc zakończmy tę dyskusję

Kukus

Delein

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:02 pm

Lethiel
znikam crying crying crying
papa ... sad

Trzymaj się ciepło...i czułki w górę!
Papa!
*macha łapami*
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:02 pm

Delein

Tak, płonący wampir...

Mogę spłonąć, jednak na tą przejażdżkę ku bramom piekła zabiorę także ciebie moja droga druidko. Zobaczysz to com ja widział. Jeżeli powrócisz do żywych będziesz pamiętać...Mwahaahaha.. i toważyszyć nam będzie koza.

*oblewa się benzyną, odpala ostatniego peta (gwóźdź do trumny) i biegnie w stronę Del*

dgn897as343

Delein

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:03 pm

Malkavik
Delein

Tak, płonący wampir...

Mogę spłonąć, jednak na tą przejażdżkę ku bramom piekła zabiorę także ciebie moja droga druidko. Zobaczysz to com ja widział. Jeżeli powrócisz do żywych będziesz pamiętać...Mwahaahaha.. i toważyszyć nam będzie koza.

*oblewa się benzyną, odpala ostatniego peta (gwóźdź do trumny) i biegnie w stronę Del*

O.o...
*puff*
*znika*
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:03 pm

Delein
Winamp :// Now Playing: Portishead...

Now Playing: KULT - Krew Boga

dgn897as343

dgn897as343

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:06 pm

Delein
Malkavik
Delein

Tak, płonący wampir...

O.o...
*puff*
*znika*

Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil

*siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko*
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:07 pm

Kukus
ji tu się mylisz, młody przyjacielu, zwierzę również czuje, kocha, boi się, cieszy... odczuwa te same emocje co i ty... pies przy swym właścicielu czuwa i broni go pomimo iż nierzadko boi się nie mniej niż człowiek... pies rozumie, uczy się... więc zaiste nie powie ci co go boli ale i niemowle tego nie uczyni, więc zakończmy tę dyskusję

zwierzeta czasem maja wiecej ludzkich uczuc niz niektorzy ludzie sad

Omega Sun
Captain

Shiinma

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:07 pm

..Czemu Malkav chce rozpalic Delein?;3
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:08 pm

Shiinma
..Czemu Malkav chce rozpalic Delein?;3

Owa Delein nie jest tu bez winy.. powiem więcej.. moje serce płonie niczym inferno.

dgn897as343

Delein

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:09 pm

Malkavik

Tak łatwo się nie wyłgasz. Zresztą.. sama do mnie przyjdziesz... evil

*siada na fotelu i wpatruje się w wolne miejsce na przeciwko*

*puff*
*pojawia się koło lodówki*
*otwiera ją*
*bierze jogurcik*
*puff*
*znika*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9919 9920 9921 9922 9923 9924 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games