|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:50 pm
Malkavik Delein Malkavik *odpala kosiarkę i ma szaleństwo w oczach* Kochana, jesteś gotowa do tanga? Świadomie wybrałaś Malkaviana! Czy Malkavianie mają jakieś kompleksy na punkcie roślin? Jeżeli nie, to proszę o zostawienie ich w spokoju...Chyba że chcą sprowadzić na siebie mój gniew.. *kosi śpiewając głośno pieśni przodowników pracy z epoki PRL* stare *kładzie ręce na ziemi* *po chwili w ziemi pojawia się pęknięcie, które pochłania kosiarkę* *pęknięcie znika i zarasta trawą* Żaden ignorant nie będzie psuł mojego ogródka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:51 pm
znowu sie zagapilem ale tak to jest jak sie siedzi na g gi gada z 6 osobami an raz....:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun prosze nie kloccie sie crying Kazdy ma prawo do wlasnych przekonan i moze wierzyc w co mu sie tylko podoba, nie spierajmy sie o to czy jest zycie po smierci czy nie, bo i tak wiadomo, ze nikt nikogo nie przekona a tylko sie niepotrzebnie poklocicie sad Och my się nie kłucimy, jedynie prowadzimy ożywioną dyskusję. Tak jak lubię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a wy dalej na prochach...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:52 pm
Omega Sun prosze nie kloccie sie crying Kazdy ma prawo do wlasnych przekonan i moze wierzyc w co mu sie tylko podoba, nie spierajmy sie o to czy jest zycie po smierci czy nie, bo i tak wiadomo, ze nikt nikogo nie przekona a tylko sie niepotrzebnie poklocicie sad mash rację Omi *pshytul* cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Hadogenes Lethiel po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare to znaczy ze nie roznisz sie niczym od zwierzat ?? jestes niczym kundel ktory sika na trawnikach ?? ja jednak twierdze ze czlowiek to cos znacznie cos innego od innych zwierzat To przyjebałeś jak łysy grzywa o kant kuli...
Można też tak. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Hadogenes Lethiel po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare to znaczy ze nie roznisz sie niczym od zwierzat ?? jestes niczym kundel ktory sika na trawnikach ?? ja jednak twierdze ze czlowiek to cos znacznie cos innego od innych zwierzat Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies) Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja. Malkavik, również nie jestem wierzący, ale proszę byś wypowiadał się z szacunkiem dla przekonań innych naszych użytkowników... przynajmniej dziś, gdyż moim zdaniem powinniśmy nie na pokaz swą żałobę okazywać, a przemyśleć czego nauczał ten Wielki Wspaniały Człowiek, myśliciel, filozof i artysta... Wielki Żal ogarnął me serce, lecz radować się będę swoim życiem w sercu niosąc pamięć o nim, a przede wszystkim jego naukach i wszystkim czego dla nas zrobił zarówno zanim został głową kościoła jak i gdy już nim był dziękuję za uwagę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:53 pm
Kukus Hadogenes Lethiel po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare to znaczy ze nie roznisz sie niczym od zwierzat ?? jestes niczym kundel ktory sika na trawnikach ?? ja jednak twierdze ze czlowiek to cos znacznie cos innego od innych zwierzat człowiek jest tym co sobą reprezentuje, tym co tworzy... lecz fizycznie jest jedynie jak zwierzę... jeśli istota żywa jest dla ciebie kundlem tylko dlatego, że nie jest człowiekiem, to tak, jesteśmy wszyscy kundlami gdyż zarówno człowiek jak i zwierzę ma duszę i ciało, czuje, myśli i żyje... Chociaż jak patrzę na niektórych ludzi, to zaczynam wierzyć w to, ze to zwierzęta są bardziej rozwinięte intelektualnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:53 pm
opcy a wy dalej na prochach........... Nie.. cafe latte 0.5l wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:54 pm
Malkavik Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies) Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja. ja jednak mam mozg ja mam swiadomosc istnienia (a pies nie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:54 pm
Delein Malkavik *kosi śpiewając głośno pieśni przodowników pracy z epoki PRL* stare *kładzie ręce na ziemi* *po chwili w ziemi pojawia się pęknięcie, które pochłania kosiarkę* *pęknięcie znika i zarasta trawą* Żaden ignorant nie będzie psuł mojego ogródka! Wiesz co to znaczy Malkavian + Kanister Benzyny? *w oczach pojawiają się ogniki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:55 pm
Malkavik Delein Malkavik *kosi śpiewając głośno pieśni przodowników pracy z epoki PRL* stare *kładzie ręce na ziemi* *po chwili w ziemi pojawia się pęknięcie, które pochłania kosiarkę* *pęknięcie znika i zarasta trawą* Żaden ignorant nie będzie psuł mojego ogródka! Wiesz co to znaczy Malkavian + Kanister Benzyny? *w oczach pojawiają się ogniki* Tak, płonący wampir...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:56 pm
Hadogenes Malkavik Czy jak się zatniesz to krwawisz?(jak ten pies) Czy by żyć jesz? (jak ten pies) Czy gdy umrzesz to twoje ciało się nie rozłoży pożarte przez robaki? (jak ten pies) Tak, jesteśmy zwierzętami. Niektórzy z nas mamią sobie oczy że później jest coś jeszcze, niebo, piekło, reinkarnacja. ja jednak mam mozg ja mam swiadomosc istnienia (a pies nie) hado nie rozumiem cie... pies tez ma moozg... myśli .. czooje... i z pewnościa ma swiadomosc istnienia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:56 pm