|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:34 pm
A czy wiara jest potrzebna zwierzętom by żyć? Jesteśmy tylko większymi małpami, które tłumaczą sobie nieznane jakąś wyższą siłą sprawczą. Powiem ci po co żyjemy. Żyjemy by jeść, żyjemy by uniknąć zagrożeń, żyjemy by prokreować. Życie to proste instynkty doprowadzone przez ludzi do nadnaturalnej perfekcji i złożoności.. ale nadal instynkty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio wlaśnie hado :] .. jak mi powiesz to bede baaaardzo szczesliwa stare moze dla samego faktu istnienia ?? .. nie wiem.. z przyzwyczajenia ? ale chociaz z logicznego punktu widzenia to skoro nieba nie ma to co sie z toba stanie po smieci ?? po prostu toja swiadomosc zniknie ?? rozlozysz sie jak zwierzeta ?? ja mysle ze czlowiek to jednak cos wiecej niz cialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur czasem nawet nadziei nie ma wreszcie kotoś mnie rozumie niestety sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:35 pm
Malkavik A czy wiara jest potrzebna zwierzętom by żyć? Jesteśmy tylko większymi małpami, które tłumaczą sobie nieznane jakąś wyższą siłą sprawczą. Powiem ci po co żyjemy. Żyjemy by jeść, żyjemy by uniknąć zagrożeń, żyjemy by prokreować. Życie to proste instynkty doprowadzone przez ludzi do nadnaturalnej perfekcji i złożoności.. ale nadal instynkty. dokladnie !! .. widzish lena.. wlasnie to proobowalam ci wytloomaczyc.. tylko nie umialam tego powiedzieć sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:35 pm
Hadogenes Lethiel nio wlaśnie hado :] .. jak mi powiesz to bede baaaardzo szczesliwa stare moze dla samego faktu istnienia ?? .. nie wiem.. z przyzwyczajenia ? ale chociaz z logicznego punktu widzenia to skoro nieba nie ma to co sie z toba stanie po smieci ?? po prostu toja swiadomosc zniknie ?? rozlozysz sie jak zwierzeta ?? ja mysle ze czlowiek to jednak cos wiecej niz cialo a mnie to nie interesuje bedzie co bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:36 pm
YumiTao Dobra ja spadam bo widze ze wszyscy zaczynaja przezywac.... stare ...tja ...zaczekaj, idę z Tobą stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik TY wolisz swoje wolne wykożystać na oglądanie filmu który już wydziałaś, a ja nie. Ja mam dużo czasu...poza w domu oglądam to, co mam, a mam mało filmów które przeważnie już widziałam... Tak.. ty straaasznie masz wiele czasu. Zwłaszcza w tygodniu od 6 do 16 stare Albo wtedy gdy śpisz do 12 i sprzątasz. smile Oj, szkołę to mam obowiązkową, sprzątanie też, a spać kiedyś trzeba. Na brak czasu nie narzekam. Zacznij go cenić. Ja mój wolny czas poświęcam tobie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes Lethiel nio wlaśnie hado :] .. jak mi powiesz to bede baaaardzo szczesliwa stare moze dla samego faktu istnienia ?? .. nie wiem.. z przyzwyczajenia ? ale chociaz z logicznego punktu widzenia to skoro nieba nie ma to co sie z toba stanie po smieci ?? po prostu toja swiadomosc zniknie ?? rozlozysz sie jak zwierzeta ?? ja mysle ze czlowiek to jednak cos wiecej niz cialo po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:38 pm
Delein Malkavik opcy Ja- Yosei ... ...o ku**a... ... stare ...ty sie nie zgrywaj...... i tak widac ze lurkujesz...... *wyciąga sztylet z pleców* Jak widać nie tylko on.. uważajcie na te przerośnięte zielone pącza smile Masz coś do przerośniętych zielonych pnączy? XD *odpala kosiarkę i ma szaleństwo w oczach* Kochana, jesteś gotowa do tanga? Świadomie wybrałaś Malkaviana!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Zacznij go cenić. Ja mój wolny czas poświęcam tobie :* To właśnie jest mój wolny czas, jak spędzam go z tobą. Wtedy nie muszę myśleć o obowiązkach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare a czy to takie wazne co bedzie potem?? liczy sie tylko tu i teraz bo tylko to mozemy zmienic i na to mamy wplyw papathus idem kociaczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:39 pm
Baliaur Lethiel po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare a czy to takie wazne co bedzie potem?? liczy sie tylko tu i teraz bo tylko to mozemy zmienic i na to mamy wplyw papathus idem kociaczki papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:40 pm
Malkavik *odpala kosiarkę i ma szaleństwo w oczach* Kochana, jesteś gotowa do tanga? Świadomie wybrałaś Malkaviana! Czy Malkavianie mają jakieś kompleksy na punkcie roślin? Jeżeli nie, to proszę o zostawienie ich w spokoju...Chyba że chcą sprowadzić na siebie mój gniew..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:41 pm
Lethiel po smierci bedzie koniec.. rozloshe sie jak kazde inne martwe zwierze stare to znaczy ze nie roznisz sie niczym od zwierzat ?? jestes niczym kundel ktory sika na trawnikach ?? ja jednak twierdze ze czlowiek to cos znacznie cos innego od innych zwierzat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|