|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:29 pm
Ja- Yosei madchild *wyjmuje z kieszeni, odbezpiecza i rzuca za nim Święty Granat Ręczny* A weź jeszcze to na drogę xp ... Chcesz jeszcze C4? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ja- Yosei ... ...o ku**a... ... stare ...ty sie nie zgrywaj...... i tak widac ze lurkujesz...... ...no i co z tego? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur czasem nawet nadziei nie ma wreszcie kotoś mnie rozumie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
odszedł człowiek i jako człowiek winien być traktowany, nie ulegajmy szaleństwu medialnemu. KONIEC.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
"Istota ludzka powsataje, trwa, umiera, pozostaje" 21:37
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:30 pm
tez tak kiedys myslalam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:30 pm
nio wlaśnie hado :] .. jak mi powiesz to bede baaaardzo szczesliwa stare moze dla samego faktu istnienia ?? .. nie wiem.. z przyzwyczajenia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:31 pm
Ja- Yosei madchild *wyjmuje z kieszeni, odbezpiecza i rzuca za nim Święty Granat Ręczny* A weź jeszcze to na drogę xp ... Widzę ze szanowny pan sado-maso XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ja- Yosei ... ...o ku**a... ... stare ...ty sie nie zgrywaj...... i tak widac ze lurkujesz...... *wyciąga sztylet z pleców* Jak widać nie tylko on.. uważajcie na te przerośnięte zielone pącza smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein Malkavik TY wolisz swoje wolne wykożystać na oglądanie filmu który już wydziałaś, a ja nie. Ja mam dużo czasu...poza w domu oglądam to, co mam, a mam mało filmów które przeważnie już widziałam... Tak.. ty straaasznie masz wiele czasu. Zwłaszcza w tygodniu od 6 do 16 stare Albo wtedy gdy śpisz do 12 i sprzątasz. smile Oj, szkołę to mam obowiązkową, sprzątanie też, a spać kiedyś trzeba. Na brak czasu nie narzekam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:33 pm
"I choose to live and to Grow, take and give and to Move, learn and love and to Cry, kill and die and to Be paranoid and to Lie, hate and fear and to Do what it takes to move through"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:33 pm
Dobra ja spadam bo widze ze wszyscy zaczynaja przezywac.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:34 pm
Malkavik opcy Ja- Yosei ... ...o ku**a... ... stare ...ty sie nie zgrywaj...... i tak widac ze lurkujesz...... *wyciąga sztylet z pleców* Jak widać nie tylko on.. uważajcie na te przerośnięte zielone pącza smile Masz coś do przerośniętych zielonych pnączy? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|