|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:24 pm
Lethiel Malkavik YumiTao Lethiel crying crying crying .... nie płacz sad on teraz bedzie na nas patrzec z góry smile *przytula* Leci sobie razem z Kennym do nieba. biggrin nieba nie ma Boga też nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
............................................................................................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik *przesówając pionka pole do przodu* NIe, nie zauważyłem, nie podchodzę do okien, więc dziękujęza poinformowanie. Niestety obawiam się że z twoją zwinnością i umiejętnościami akrobatycznymi już chodnik jest wielkim wyzwaniem. Tak, zapomniałam, że okna takie przerażające są, wybacz...mój bład... Jestem bardziej zwinna niż ty, co do tego nie mam wątpliwości. Ktoś kto preferuje sport typu szachy nie przykłada raczej zbyniej uwagi do swojej sprawności fizycznej. Już raz to powiedziałęm, i robię wyjątek bo nie lubię się powtarzać. Nie oceniaj po pozorach bo możesz na tym wielce ucierpieć. Uznaj to za przsyjacielską radę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei madchild *siada w kącie i opowiada sama sobie bajkę* Za siedmioma g�rami, za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami... była sobie kraina, gzdzie w białym pałacu mieszkał bardzo dobry kr�l, kt�rego wszyscy kochali. On m�gł mieć dużo pieniędzy i dużo władzy, ale zamiast tego jeździł po swiecie i robił dla r�znych ludzi bardzo dobre rzeczy. Wielu nie uważało go za zwykłego człowieka. Pewnego dnia kr�l cieżko zachorował a potem zmarł w swoim białym pałacu... i jego poddani byli wtedy bardzo, bardzo smutni... *sniffffff* T_____T ... ...o ku**a... ... stare ...*odwraca się w oknie* Yosei! Wracaj no tu natentychmiast! Chodź tu, pogadamy na jakiś inny temat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:26 pm
Ludzie opanujcie się! Ogarnia was jakiś absurdalny stan. Czy myślicie że dzielenie się swoimi smutkami publicznie cś wam pomoże? Egoiści.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:27 pm
Ja- Yosei ... ...o ku**a... ... stare ...ty sie nie zgrywaj...... i tak widac ze lurkujesz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Już raz to powiedziałęm, i robię wyjątek bo nie lubię się powtarzać. Nie oceniaj po pozorach bo możesz na tym wielce ucierpieć. Uznaj to za przsyjacielską radę. Nie oceniam po pozorach. Jestem otwarta na rady...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild *wyjmuje z kieszeni, odbezpiecza i rzuca za nim Święty Granat Ręczny* A weź jeszcze to na drogę xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czasem nawet nadziei nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:28 pm
Delein Malkavik TY wolisz swoje wolne wykożystać na oglądanie filmu który już wydziałaś, a ja nie. Ja mam dużo czasu...poza w domu oglądam to, co mam, a mam mało filmów które przeważnie już widziałam... Tak.. ty straaasznie masz wiele czasu. Zwłaszcza w tygodniu od 6 do 16 stare Albo wtedy gdy śpisz do 12 i sprzątasz. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|