|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:18 pm
Baliaur ninja *przytul 4 Lethi* nie smutaj przynajmniej nie musial sie josh dluzej meczyc.. przynajmniej to ... sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Lethiel crying crying crying .... nie płacz sad on teraz bedzie na nas patrzec z góry smile *przytula* Leci sobie razem z Kennym do nieba. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:20 pm
ta nastala nostalgiua melancholia i gleboki dooooll bo ludzie ciagle smeca... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:20 pm
Malkavik *przesówając pionka pole do przodu* NIe, nie zauważyłem, nie podchodzę do okien, więc dziękujęza poinformowanie. Niestety obawiam się że z twoją zwinnością i umiejętnościami akrobatycznymi już chodnik jest wielkim wyzwaniem. Tak, zapomniałam, że okna takie przerażające są, wybacz...mój bład... Jestem bardziej zwinna niż ty, co do tego nie mam wątpliwości. Ktoś kto preferuje sport typu szachy nie przykłada raczej zbyniej uwagi do swojej sprawności fizycznej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:21 pm
Delein Malkavik Delein blaugh Nie chcesz obejrzeć ze mną, to nie... Raz rocznie mi sytarczy. Nie oglądałeś tego jeszcze ze mną... TY wolisz swoje wolne wykożystać na oglądanie filmu który już wydziałaś, a ja nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel crying crying crying .... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik YumiTao Lethiel crying crying crying .... nie płacz sad on teraz bedzie na nas patrzec z góry smile *przytula* Leci sobie razem z Kennym do nieba. biggrin nieba nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:22 pm
Omega Sun Lethiel crying crying crying .... sad crying *przytuuula Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild *siada w kącie i opowiada sama sobie bajkę* Za siedmioma gi, za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami... była sobie kraina, gzdzie w białym pałacu mieszkał bardzo dobry krkto wszyscy kochali. On m322; mieć dużo pieniędzy i dużo władzy, ale zamiast tego jeździł po swiecie i robił dla rch ludzi bardzo dobre rzeczy. Wielu nie uważało go za zwykłego człowieka. Pewnego dnia krieżko zachorował a potem zmarł w swoim białym pałacu... i jego poddani byli wtedy bardzo, bardzo smutni... *sniffffff* T_____T crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik TY wolisz swoje wolne wykożystać na oglądanie filmu który już wydziałaś, a ja nie. Ja mam dużo czasu...poza w domu oglądam to, co mam, a mam mało filmów które przeważnie już widziałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|