|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:11 pm
Malkavik Właśnie dlateog wybrałem szachy. *oddaje się inteligętnej rozrywce w samotności* == *odchodzi, idzie do okna, otwiera na ościerz, siada na parapecie nogami na zewnątrz i siedzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:11 pm
Delein Malkavik Delein Właśnie.. co chcesz sobie odświeżyć? Na którą stronę miał przedziałek legolas? Chociaż to pewnie wiesz domokun stare Nie miał przedziałka xd A żebyś wiedział, obejrzę...i to w najbliższe moje wolne!...Tylko muszę rozszerzonego ROTKa pożyczyć... Baw się dobrze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:13 pm
Kopciuszek Omega Sun Kopciuszek informacja potwierdzona oficjalnie przez Watykan crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying prosze, nie placz bo i ja znowu zaczne sad *przytula sie* nie umie... crying no dobrze, to poplacz sobie, to Ci dobrze zrobi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:13 pm
blaugh Nie chcesz obejrzeć ze mną, to nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:14 pm
Delein Malkavik Właśnie dlateog wybrałem szachy. *oddaje się inteligętnej rozrywce w samotności* == *odchodzi, idzie do okna, otwiera na ościerz, siada na parapecie nogami na zewnątrz i siedzi* *nie podnosząc wzroku w jej stronę* Nie wypadnij.. usługi sprzątaczy są drogie, zwłaszcza jak przychodzi zbierać zwłoki. Należy szanować ludzą pracę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:15 pm
crying crying crying ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein blaugh Nie chcesz obejrzeć ze mną, to nie... Raz rocznie mi sytarczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik *nie podnosząc wzroku w jej stronę* Nie wypadnij.. usługi sprzątaczy są drogie, zwłaszcza jak przychodzi zbierać zwłoki. Należy szanować ludzą pracę. *nie odracając się* Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to jest parter...może wampiry mają lęk wysokości i dla nich taka wysokość jest przerażająca, ale zapewniam cię, że ja dam sobie radę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:16 pm
Lethiel crying crying crying .... nie płacz sad on teraz bedzie na nas patrzec z góry smile *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:16 pm
ninja
*przytul 4 Lethi*
nie smutaj
przynajmniej nie musial sie josh dluzej meczyc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:17 pm
Malkavik Delein blaugh Nie chcesz obejrzeć ze mną, to nie... Raz rocznie mi sytarczy. Nie oglądałeś tego jeszcze ze mną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Lethiel crying crying crying .... nie płacz sad on teraz bedzie na nas patrzec z góry smile *przytula* crying ... sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:18 pm
Tak Yosei, ty też chcesz się wypowiedzieć, widzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:18 pm
Delein Malkavik *nie podnosząc wzroku w jej stronę* Nie wypadnij.. usługi sprzątaczy są drogie, zwłaszcza jak przychodzi zbierać zwłoki. Należy szanować ludzą pracę. *nie odracając się* Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to jest parter...może wampiry mają lęk wysokości i dla nich taka wysokość jest przerażająca, ale zapewniam cię, że ja dam sobie radę... *przesówając pionka pole do przodu* NIe, nie zauważyłem, nie podchodzę do okien, więc dziękujęza poinformowanie. Niestety obawiam się że z twoją zwinnością i umiejętnościami akrobatycznymi już chodnik jest wielkim wyzwaniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|