|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:04 pm
Kopciuszek crying Jan Paweł II nie żyje crying W końcu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:05 pm
Delein Malkavik Vykk&Del: Ehhh.. nie umiecie się bawić.. wszędzie szukacie drugiego dna stare *zniesmaczony siada w fotelu* Wcale nie, chcemy ożywić temat :] Cholerni znawcy SW stare . *gra w szachy sam ze sobą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Szkoda człowieka, naprawdę...ale on się tylko męczył...niech spoczywa w pokoju... Wiem, to dobrze ze juz nie cierpi, ale jakos nie moge sie powstrzymac i calkiem sie rozklejam cry Ok, nie mowmy o tym, bo to i tak nic nie zmieni sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Kopciuszek crying Jan Paweł II nie żyje crying W końcu. informacja potwierdzona oficjalnie przez Watykan crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein PointZer0 Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop Poieram...jesze by tylko tego brakowało, żeby się wszyscy pożarli... Vykk- ja sobie muszę zrobić taki wieczorek, ale z LOTRem ^^ O nie.. znowu? Znów przez cały dzień nie będziesz istnieć xp XD mwahaha, jakto znowu! Od kurcze stycznia nie oglądałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:06 pm
Kopciuszek Malkavik Kopciuszek crying Jan Paweł II nie żyje crying W końcu. informacja potwierdzona oficjalnie przez Watykan crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nie rozklejaj się. To nic nie zmieni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:07 pm
Malkavik Vykk jestes nei naczasie nie ma czulpaki razz przez pewien czas byl durosianin potem zona XP a teraz wolny strzelec przynalezny do armi w stopniu generala...masz zdecydowanie przestarzale informacje... prponuje inny pojedynek Vergere kontra Luke Skywalker!!!! gdy bedziecie odpowiadac powiedzcie na ktorej ksiazce za nowej ery jedi skonczyliscie zeby unuiknac spoilerow... Vykk&Del: Ehhh.. nie umiecie się bawić.. wszędzie szukacie drugiego dna stare *zniesmaczony siada w fotelu* ja tylko fakty swierdzam a co myslicie an temat mojej propozycji pojedynku? Opcy nmalezy dodac ze zmodernizowany do tego sotpnia ze posiada 2 wierzyczki oraz wiele jakichs pojedynczych dizlaek razz i aktualnie o ile dobrze pamietam jesli farba z niego jeszcze sie nie zdarla jest czarnego koloru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek informacja potwierdzona oficjalnie przez Watykan crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying prosze, nie placz bo i ja znowu zaczne sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein Malkavik Vykk&Del: Ehhh.. nie umiecie się bawić.. wszędzie szukacie drugiego dna stare *zniesmaczony siada w fotelu* Wcale nie, chcemy ożywić temat :] Cholerni znawcy SW stare . *gra w szachy sam ze sobą* Raczej wy-znawcy ^^ *siada na przeciwko* Ale ja nie umiem grać, więc ci nie pomogę ^^' Omi, nie smutaj *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik O nie.. znowu? Znów przez cały dzień nie będziesz istnieć xp XD mwahaha, jakto znowu! Od kurcze stycznia nie oglądałam... Właśnie.. co chcesz sobie odświeżyć? Na którą stronę miał przedziałek legolas? Chociaż to pewnie wiesz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:08 pm
PointZer0 Delein madchild PointZer0 Madchild , pamiętaj o ilości cytat�w xd Wiedziałam ze nieczytanie regulamin�w kiedyś się na mnie odbije ^___^' gomennasai....Oj, to zdanie było błedem... Na szczęscie można go szybko naprawić czytając regulamin kt�ry miałas przeczytać obowiązkowo przed złozeniem requestu o przyłaczenie xp Nie składałam requestu zostałam przyłączona na zasadzie starych zasług xp I tak wiem, że jestem durna, wiem ze marnuję tlen.. T___T ale ty nie będziesz mi tego wypominał stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:09 pm
Omega Sun Kopciuszek informacja potwierdzona oficjalnie przez Watykan crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying prosze, nie placz bo i ja znowu zaczne sad *przytula sie* nie umie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:10 pm
Delein Malkavik Delein Wcale nie, chcemy ożywić temat :] Cholerni znawcy SW stare . *gra w szachy sam ze sobą* Raczej wy-znawcy ^^ *siada na przeciwko* Ale ja nie umiem grać, więc ci nie pomogę ^^' Właśnie dlateog wybrałem szachy. *oddaje się inteligętnej rozrywce w samotności*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:10 pm
Malkavik Delein Malkavik O nie.. znowu? Znów przez cały dzień nie będziesz istnieć xp XD mwahaha, jakto znowu! Od kurcze stycznia nie oglądałam... Właśnie.. co chcesz sobie odświeżyć? Na którą stronę miał przedziałek legolas? Chociaż to pewnie wiesz domokun stare Nie miał przedziałka xd A żebyś wiedział, obejrzę...i to w najbliższe moje wolne!...Tylko muszę rozszerzonego ROTKa pożyczyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:11 pm
madchild PointZer0 Na szczęscie można go szybko naprawić czytając regulamin kt�ry miałas przeczytać obowiązkowo przed złozeniem requestu o przyłaczenie xp Nie składałam requestu zostałam przyłączona na zasadzie starych zasług xp I tak wiem, że jestem durna, wiem ze marnuję tlen.. T___T ale ty nie będziesz mi tego wypominał stare Spokojnie, nie kloccie sie, bo przeciez nic sie nie stalo 3nodding --------- dziekuje Delein za przytulaska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|