|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:58 am
Malkavik No i mamy temat do dyskusji biggrin [c]Han Solo czy Oby Wan Kenobi Kto jest lepszy?[/c] Sylwetki nominowanych: Han Solo - Kosmiczny szmugler, wygadany aczkolwiek czasami za bardzo (wg. jego żony Lei), mistrz ciętej riposty oraz blastera. Posiada ekskluzywą fregatę "Millenium Falcon" w świetnym stanie, z dodatkowym wyposarzeniem (dwa droidy, jeden Chewbacca, luki do szmuglowania towarów). Oraz jego przeciwnik... Oby Wan Kenobi - Niemal-upadły-jedi, trener oraz mentor wielu "później" mrocznych jedi, mistrz jasnej strony i kompletny nudziarz z ambicjami na mędrca. Posiada zchodzoną szatę jedi, lekką słysinkę, miecz świetlny. Kto wygra? Szarmancki cwaniak czy opanowany mędrzec? To zależy tylko od Was! Nie chcę nic teges, ale chyba jesteś stronniczy blaugh Ja stawiam na Ewoki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:59 am
PointZer0 Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop w takim przypadku o Starwarsach tez nie powinnismy rozmawiac....... bo w Anglii Jedi zostalo zapisane do oficjalnego spisu religii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Organizator ankiety tak napisał stare Szarmancji cham.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Omega Sun PointZer0 Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop ok, ja juz nic nie mowie 3nodding Grzeczna, pochwalę Cie przed Bee whee *głaszcze po gl�wce* On cie juz wynagrodzi xd No , a ja na razie mykam - dobranoc wszystkim xd Dobranoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:00 pm
opcy PointZer0 Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop w takim przypadku o Starwarsach tez nie powinnismy rozmawiac....... bo w Anglii Jedi zostalo zapisane do oficjalnego spisu religii... lol ja chce do angli!!!!!!!!!! Malkavik szarmancki to on ma tylko kilkudniowy zarost wg leii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:01 pm
PointZer0 Omega Sun PointZer0 Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop ok, ja juz nic nie mowie 3nodding Grzeczna, pochwalę Cie przed Bee whee *głaszcze po gl�wce* On cie juz wynagrodzi xd No , a ja na razie mykam - dobranoc wszystkim xd papapathus Strazniku Teksasu xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk jestes nei naczasie nie ma czulpaki razz przez pewien czas byl durosianin potem zona XP a teraz wolny strzelec przynalezny do armi w stopniu generala...masz zdecydowanie przestarzale informacje... prponuje inny pojedynek Vergere kontra Luke Skywalker!!!! gdy bedziecie odpowiadac powiedzcie na ktorej ksiazce za nowej ery jedi skonczyliscie zeby unuiknac spoilerow... Vykk&Del: Ehhh.. nie umiecie się bawić.. wszędzie szukacie drugiego dna stare *zniesmaczony siada w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:02 pm
Malkavik Posiada ekskluzywą fregatę "Millenium Falcon" Sokół Millenium to nie fregata tylko Correlian Transport.... Mistrzem Ciętej Riposty To był Wujek Staszek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crying Jan Paweł II nie żyje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop Poieram...jesze by tylko tego brakowało, żeby się wszyscy pożarli... Vykk- ja sobie muszę zrobić taki wieczorek, ale z LOTRem ^^ O nie.. znowu? Znów przez cały dzień nie będziesz istnieć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda człowieka, naprawdę...ale on się tylko męczył...niech spoczywa w pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:03 pm
Malkavik Vykk jestes nei naczasie nie ma czulpaki razz przez pewien czas byl durosianin potem zona XP a teraz wolny strzelec przynalezny do armi w stopniu generala...masz zdecydowanie przestarzale informacje... prponuje inny pojedynek Vergere kontra Luke Skywalker!!!! gdy bedziecie odpowiadac powiedzcie na ktorej ksiazce za nowej ery jedi skonczyliscie zeby unuiknac spoilerow... Vykk&Del: Ehhh.. nie umiecie się bawić.. wszędzie szukacie drugiego dna stare *zniesmaczony siada w fotelu* Wcale nie, chcemy ożywić temat :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|