Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9909 9910 9911 9912 9913 9914 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

madchild

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:48 am

Kopciuszek
madchild

Naucz mnie jej najpierw xd xd xd

nie chodzi mi konkretnie o ciebie ale o ok 9 miliard󷠬udzi

Nie opowiadam za 9 miliardów ludzi.. nawet za siebie nie odpowiadam sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:50 am

PointZer0
Vykk
a nie przypadkiem Han??jak byli na 1 gwiezdzie smierci??

Nieeee , jak sie ukryli w skrytkach na szmuglowany towar na Millenium Falcone i przeczekali Storm trooper󷠴o wychodząc w rozmowie Han Solo nazwał Bena i Luka głupcami.
Ben odpowiedział właśnie tym zdaniem.
cholerka pamiec mi szwankuje...chyba bedzie trzeba sie odswierzyc bo nie ogoaldalem tych epkow na Polsacie wszystkich i caleych xp

Vykk

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:50 am

Vykk
YumiTao
Vykk
ja powiem tylko tyle smsy lancuszki jakies glupoty nie...zato czesc i szacunek owszem ale w swoim imieniu tylko a nie pokazywanie co to kto nie jest i w ogole...tak jak moja kolezanka ktora w boga jako takiego nie wirzy ale modli sie od niego [tego w ktorego nie wierzy] o zdrowie papieza...zalosne...pozatym pozostaje inna sprawa...slowa papieza:

"Przez śmierć do pełni życia" - Jan Paweł II, Pielgrzym Pokoju

jak rowniez pozostaje sprawa tego ze dalczego ludzie nagle gdy on odchodzi zaczeli sie modlic w jego intencji zamiaast wlaczyc niedzielna msze w tvp1 przelaczaja i ogladaja jakies durne horory brazyliskie w postaci telenowel...i to samo am sie do modlenia odnosnie wielu innych ludzi ktorzy wtej cwhwili umieraja...z zimna postrzeleni przez przypadek czy chociazby matka rodzaca dziecko....wszyscy sa rowni wobec bogas a jednak na ziemi sa rowni i rowniejsi...bo umierajaca babcia na zawal serca jest rowna a peapiez jest rozwniejszy...nie odbiram mu zaslug ale jesli modlisz sie za jego zdrowie to powinienes rowniez za zdrowie wszystkich ludzi aby nie cierpieli i mogli zyc w szczesciu.... w wielkim skrocie zadaje jedno wielkie pytanie: Czemu modlicie sie tyko za papieza a nie za wszystkich ktorzy umieraja???

musisz znowu zaczynac ...nie rozdrapujmy tego razz
nie rozdrapuje po prostu kiedy zaczalem pisac to temat byl jeszcze aktualny...

no ale ja widzisz wszyscy skonczylismy rozmawiac na ten temat razz i jak widzisz nikt raczej nie skometuje twojego posta whee
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:51 am

Vykk
PointZer0
Vykk

Nieeee , jak sie ukryli w skrytkach na szmuglowany towar na Millenium Falcone i przeczekali Storm trooper󷠴o wychodząc w rozmowie Han Solo nazwał Bena i Luka głupcami.
cholerka pamiec mi szwankuje...chyba bedzie trzeba sie odswierzyc bo nie ogoaldalem tych epkow na Polsacie wszystkich i caleych xp

Hehe, ja mam na dvdku, więc mogę sobie w każdje chwili włączyć blaugh

Delein

Omega Sun
Captain

Vykk
ja powiem tylko tyle smsy lancuszki jakies glupoty nie...zato czesc i szacunek owszem ale w swoim imieniu tylko a nie pokazywanie co to kto nie jest i w ogole...tak jak moja kolezanka ktora w boga jako takiego nie wirzy ale modli sie od niego [tego w ktorego nie wierzy] o zdrowie papieza...zalosne...pozatym pozostaje inna sprawa...slowa papieza:

jak rowniez pozostaje sprawa tego ze dalczego ludzie nagle gdy on odchodzi zaczeli sie modlic w jego intencji zamiaast wlaczyc niedzielna msze w tvp1 przelaczaja i ogladaja jakies durne horory brazyliskie w postaci telenowel...i to samo am sie do modlenia odnosnie wielu innych ludzi ktorzy wtej cwhwili umieraja...z zimna postrzeleni przez przypadek czy chociazby matka rodzaca dziecko....wszyscy sa rowni wobec bogas a jednak na ziemi sa rowni i rowniejsi...bo umierajaca babcia na zawal serca jest rowna a peapiez jest rozwniejszy...nie odbiram mu zaslug ale jesli modlisz sie za jego zdrowie to powinienes rowniez za zdrowie wszystkich ludzi aby nie cierpieli i mogli zyc w szczesciu.... w wielkim skrocie zadaje jedno wielkie pytanie: Czemu modlicie sie tyko za papieza a nie za wszystkich ktorzy umieraja???

W duzej czesci masz racje, tylko co do ostatniego zdania sie nie zgodze, bo ludzie ktorzy modla sie systematycznie np przez rozaniec zawsze modla sie za wszystkich ludzi- zmarlych, niewierzacych, cierpiacych itd., bo to jest obowiazkowa czesc takiej modlitwy tak samo jak i mszy-przynajmniej tak jest w moim miasteczku i tak nas zawsze uczono 3nodding .

YumiTao
Vykk
YumiTao
Vykk

musisz znowu zaczynac ...nie rozdrapujmy tego razz
nie rozdrapuje po prostu kiedy zaczalem pisac to temat byl jeszcze aktualny...

no ale ja widzisz wszyscy skonczylismy rozmawiac na ten temat razz i jak widzisz nikt raczej nie skometuje twojego posta whee
moze to i lepiej bo am tez xdosc tego tematu...

Vykk

PointZer0

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:53 am

Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:53 am

Delein
Vykk
PointZer0
Vykk

Hehe, ja mam na dvdku, więc mogę sobie w każdje chwili włączyć blaugh
ja na plytkach w avikach...ale kiepska kopia i nie wiem gdize je mam w tej chwili razz wiec musze sie zebrac i zorbic sobie w maturki wieczor z SW domokun a jak skoncza sie filmy to poleca gierki razz xd

Vykk

madchild

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:54 am

Delein
madchild
Malkavik
Delein
PointZer0
Witam Pana i Panią Malkavik xd

Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD

"Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?"

Han Solo

Protestuję, Han Solo nie użył słowa "podąża" biggrin

To nie był Han Solo...tylko Kenobi... stare

A czy to stoi w jakiejś sprzeczności z tym, co napisałam? ^__^'

PointZer0
Ja bym raczej prosił obecnych o unikanie rozmów na tle religijnym , a to z tego powodu że w 75% kończą się one dość głębokimi animozjami... sweatdrop

Poieram...jesze by tylko tego brakowało, żeby się wszyscy pożarli...

Vykk- ja sobie muszę zrobić taki wieczorek, ale z LOTRem ^^

Delein

dgn897as343

No i mamy temat do dyskusji biggrin

[c]Han Solo czy Oby Wan Kenobi
Kto jest lepszy?[/c]

Sylwetki nominowanych:

Han Solo - Kosmiczny szmugler, wygadany aczkolwiek czasami za bardzo (wg. jego żony Lei), mistrz ciętej riposty oraz blastera. Posiada ekskluzywą fregatę "Millenium Falcon" w świetnym stanie, z dodatkowym wyposarzeniem (dwa droidy, jeden Chewbacca, luki do szmuglowania towarów).

Oraz jego przeciwnik...

Oby Wan Kenobi - Niemal-upadły-jedi, trener oraz mentor wielu "później" mrocznych jedi, mistrz jasnej strony i kompletny nudziarz z ambicjami na mędrca. Posiada zchodzoną szatę jedi, lekką słysinkę, miecz świetlny.

Kto wygra? Szarmancki cwaniak czy opanowany mędrzec? To zależy tylko od Was!
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:56 am

Malkavik

Kto jest lepszy?[/c]

Sylwetki nominowanych:

Han Solo - Kosmiczny szmugler, wygadany aczkolwiek czasami za bardzo (wg. jego żony Lei), mistrz ciętej riposty oraz blastera. Posiada ekskluzywą fregatę "Millenium Falcon" w świetnym stanie, z dodatkowym wyposarzeniem (dwa droidy, jeden Chewbacca, luki do szmuglowania towarów).

Oraz jego przeciwnik...

Oby Wan Kenobi - Niemal-upadły-jedi, trener oraz mentor wielu "później" mrocznych jedi, mistrz jasnej strony i kompletny nudziarz z ambicjami na mędrca. Posiada zchodzoną szatę jedi, lekką słysinkę, miecz świetlny.

Han Solo ? Szarmancki ?

PointZer0

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:56 am

PointZer0
ok, ja juz nic nie mowie 3nodding
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:58 am

[ Message temporarily off-line ]

PointZer0

Vykk

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:58 am

Malkavik

Kto jest lepszy?[/c]

Sylwetki nominowanych:

Oraz jego przeciwnik...

jestes nei naczasie nie ma czulpaki razz przez pewien czas byl durosianin potem zona XP a teraz wolny strzelec przynalezny do armi w stopniu generala...masz zdecydowanie przestarzale informacje...

prponuje inny pojedynek Vergere kontra Luke Skywalker!!!!
gdy bedziecie odpowiadac powiedzcie na ktorej ksiazce za nowej ery jedi skonczyliscie zeby unuiknac spoilerow...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9909 9910 9911 9912 9913 9914 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games