|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:41 am
Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Protestuję, Han Solo nie użył słowa "podąża" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:41 am
ja powiem tylko tyle smsy lancuszki jakies glupoty nie...zato czesc i szacunek owszem ale w swoim imieniu tylko a nie pokazywanie co to kto nie jest i w ogole...tak jak moja kolezanka ktora w boga jako takiego nie wirzy ale modli sie od niego [tego w ktorego nie wierzy] o zdrowie papieza...zalosne...pozatym pozostaje inna sprawa...slowa papieza:
"Przez śmierć do pełni życia" - Jan Paweł II, Pielgrzym Pokoju
jak rowniez pozostaje sprawa tego ze dalczego ludzie nagle gdy on odchodzi zaczeli sie modlic w jego intencji zamiaast wlaczyc niedzielna msze w tvp1 przelaczaja i ogladaja jakies durne horory brazyliskie w postaci telenowel...i to samo am sie do modlenia odnosnie wielu innych ludzi ktorzy wtej cwhwili umieraja...z zimna postrzeleni przez przypadek czy chociazby matka rodzaca dziecko....wszyscy sa rowni wobec bogas a jednak na ziemi sa rowni i rowniejsi...bo umierajaca babcia na zawal serca jest rowna a peapiez jest rozwniejszy...nie odbiram mu zaslug ale jesli modlisz sie za jego zdrowie to powinienes rowniez za zdrowie wszystkich ludzi aby nie cierpieli i mogli zyc w szczesciu.... w wielkim skrocie zadaje jedno wielkie pytanie: Czemu modlicie sie tyko za papieza a nie za wszystkich ktorzy umieraja???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:42 am
Malkavik opcy lecz mlode pokolenie w swej ignorancji nie wie co to salut P-FUNK *tanczy bongo-bongo* Młode pokolenie zaiście niewiele wie sad czasami im mniej wiesz tym lepiej dla Ciebie blaugh a wy nie wiecie tego co starsze pokolenie wiedzialo itd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:43 am
PointZer0 Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Raczej Obi Wan Kenobi xd Racja.. punkt dla ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:43 am
madchild Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Protestuję, Han Solo nie użył słowa "podąża" biggrin To nie był Han Solo...tylko Kenobi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:44 am
ja sie okazalem na tyle litosciwy ze łańczuszki po prostu urywalem.... chociaz zwykle jeszce osoba od ktorej go dostalem dostaje opieprz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:45 am
Vykk ja powiem tylko tyle smsy lancuszki jakies glupoty nie...zato czesc i szacunek owszem ale w swoim imieniu tylko a nie pokazywanie co to kto nie jest i w ogole...tak jak moja kolezanka ktora w boga jako takiego nie wirzy ale modli sie od niego [tego w ktorego nie wierzy] o zdrowie papieza...zalosne...pozatym pozostaje inna sprawa...slowa papieza: "Przez śmierć do pełni życia" - Jan Paweł II, Pielgrzym Pokoju jak rowniez pozostaje sprawa tego ze dalczego ludzie nagle gdy on odchodzi zaczeli sie modlic w jego intencji zamiaast wlaczyc niedzielna msze w tvp1 przelaczaja i ogladaja jakies durne horory brazyliskie w postaci telenowel...i to samo am sie do modlenia odnosnie wielu innych ludzi ktorzy wtej cwhwili umieraja...z zimna postrzeleni przez przypadek czy chociazby matka rodzaca dziecko....wszyscy sa rowni wobec bogas a jednak na ziemi sa rowni i rowniejsi...bo umierajaca babcia na zawal serca jest rowna a peapiez jest rozwniejszy...nie odbiram mu zaslug ale jesli modlisz sie za jego zdrowie to powinienes rowniez za zdrowie wszystkich ludzi aby nie cierpieli i mogli zyc w szczesciu.... w wielkim skrocie zadaje jedno wielkie pytanie: Czemu modlicie sie tyko za papieza a nie za wszystkich ktorzy umieraja??? musisz znowu zaczynac ...nie rozdrapujmy tego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Raczej Obi Wan Kenobi xd a nie przypadkiem Han??jak byli na 1 gwiezdzie smierci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild PointZer0 Madchild , pamiętaj o ilości cytat�w xd Wiedziałam ze nieczytanie regulamin�w kiedyś się na mnie odbije ^___^' gomennasai....Oj, to zdanie było błedem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk "Przez śmierć do pełni życia" - Jan Paweł II, Pielgrzym Pokoju jak rowniez pozostaje sprawa tego ze dalczego ludzie nagle gdy on odchodzi zaczeli sie modlic w jego intencji zamiaast wlaczyc niedzielna msze w tvp1 przelaczaja i ogladaja jakies durne horory brazyliskie w postaci telenowel...i to samo am sie do modlenia odnosnie wielu innych ludzi ktorzy wtej cwhwili umieraja...z zimna postrzeleni przez przypadek czy chociazby matka rodzaca dziecko....wszyscy sa rowni wobec bogas a jednak na ziemi sa rowni i rowniejsi...bo umierajaca babcia na zawal serca jest rowna a peapiez jest rozwniejszy...nie odbiram mu zaslug ale jesli modlisz sie za jego zdrowie to powinienes rowniez za zdrowie wszystkich ludzi aby nie cierpieli i mogli zyc w szczesciu.... w wielkim skrocie zadaje jedno wielkie pytanie: Czemu modlicie sie tyko za papieza a nie za wszystkich ktorzy umieraja??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:46 am
Vykk PointZer0 Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Raczej Obi Wan Kenobi xd a nie przypadkiem Han??jak byli na 1 gwiezdzie smierci?? Nie, to było na GŚ, ale Han powiedział do Kenobi że jest szalony, i wtedy Kenobi odpowiedział tym zdaniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:47 am
YumiTao Vykk ja powiem tylko tyle smsy lancuszki jakies glupoty nie...zato czesc i szacunek owszem ale w swoim imieniu tylko a nie pokazywanie co to kto nie jest i w ogole...tak jak moja kolezanka ktora w boga jako takiego nie wirzy ale modli sie od niego [tego w ktorego nie wierzy] o zdrowie papieza...zalosne...pozatym pozostaje inna sprawa...slowa papieza: "Przez śmierć do pełni życia" - Jan Paweł II, Pielgrzym Pokoju jak rowniez pozostaje sprawa tego ze dalczego ludzie nagle gdy on odchodzi zaczeli sie modlic w jego intencji zamiaast wlaczyc niedzielna msze w tvp1 przelaczaja i ogladaja jakies durne horory brazyliskie w postaci telenowel...i to samo am sie do modlenia odnosnie wielu innych ludzi ktorzy wtej cwhwili umieraja...z zimna postrzeleni przez przypadek czy chociazby matka rodzaca dziecko....wszyscy sa rowni wobec bogas a jednak na ziemi sa rowni i rowniejsi...bo umierajaca babcia na zawal serca jest rowna a peapiez jest rozwniejszy...nie odbiram mu zaslug ale jesli modlisz sie za jego zdrowie to powinienes rowniez za zdrowie wszystkich ludzi aby nie cierpieli i mogli zyc w szczesciu.... w wielkim skrocie zadaje jedno wielkie pytanie: Czemu modlicie sie tyko za papieza a nie za wszystkich ktorzy umieraja??? musisz znowu zaczynac ...nie rozdrapujmy tego razz nie rozdrapuje po prostu kiedy zaczalem pisac to temat byl jeszcze aktualny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:48 am
Delein madchild PointZer0 Madchild , pamiętaj o ilości cytat�w xd Wiedziałam ze nieczytanie regulamin�w kiedyś się na mnie odbije ^___^' gomennasai....Oj, to zdanie było błedem... Na szczęscie można go szybko naprawić czytając regulamin kt�ry miałas przeczytać obowiązkowo przed złozeniem requestu o przyłaczenie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|