|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:48 pm
Katka1989 Hejko wszystkim! 3nodding witaj Katko^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:49 pm
Suney aha a co do zazdrosci to chyba ni jestes com??????????? sweatdrop Wiecie co? Wytlumaczcie mi cos prosze... Jak mozna chodzic z kims w realu, calowac go, piescic, mowic, ze sie go kocha, ze jest kims najwazniejszym a do tego miec druga dziewczyne w necie, z ktora sie flirtuje, a na dodatek ona o tym wie..? Nie, nie - nie potepiam tego absolutnie... Po prostu mnie to ciekawi, bo jest to dla mnie zjawisko conajmniej dziwne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:49 pm
cze wszystkim
wróciłem z wakacji!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:50 pm
Katka1989 Hejko wszystkim! 3nodding hej kateczko ... działą ci scierwo ??? czy nie ... bo sie nie odzywałąś !! :> stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:50 pm
Kagenoyami dark wampirek Kagenoyami Dobra, przyznac sie cwaniaki... ktory dowcipnis mi wczoraj strzelil taka fotke? stare  xDDDDD Nie no muszę sobie zostawić kopię na pamiątkę razz Pozostale sa jeszcze w ciemni... dobrze ze ich jeszcze nie widzialas stare xD Ale mam nadzieję, że zobaczę.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:51 pm
strasznie powoli gaia dodaje dzisiaj posty stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:51 pm
Katka1989 Suney spodenki i bucicki wziołem od katki biggrin nyu, nie ode mnie... ja nie mam takich butów blaugh o ile wiem to takie ma Lethiel wink nom moze i masz racje sweatdrop ........soki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:52 pm
Witaj Katka *popija zielona herbatke z domieszka kwiatu opuncji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:52 pm
Sayokun cze wszystkim wryciłem z wakacji!!! biggrin Witaj spowrotem wśród nas 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:53 pm
Sayokun cze wszystkim wryciłem z wakacji!!! cześć jak było na wakacjach jakieś ciekawe kobiety zarwałeś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszystkim wryciłem z wakacji!!! hejko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszystkim wryciłem z wakacji!!! witaj sayo.............katka to dobrze 3nodding *caluje wampirka po czymmocno sie w nia wtula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:54 pm
Sayokun cze wszystkim wróciłem z wakacji!!! Witam *kolejny lyk goracej gerbaty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:55 pm
BeeWolf Katka1989 Hejko wszystkim! 3nodding hej kateczko ... działą ci scierwo ??? czy nie ... bo sie nie odzywałąś !! :> stressed nie odzywałam się bo musiałam odejść od kompa. Niestety nie działa crying Kombinowałam w ustawieniach ale to nic nie dało sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:56 pm
Kagenoyami Suney aha a co do zazdrosci to chyba ni jestes com??????????? sweatdrop Wiecie co? Wytlumaczcie mi cos prosze... Jak mozna chodzic z kims w realu, calowac go, piescic, mowic, ze sie go kocha, ze jest kims najwazniejszym a do tego miec druga dziewczyne w necie, z ktora sie flirtuje, a na dodatek ona o tym wie..? Nie, nie - nie potepiam tego absolutnie... Po prostu mnie to ciekawi, bo jest to dla mnie zjawisko conajmniej dziwne... Wiesz, zależy jak do tego podejdziesz. Ja to wszystko traktuję jako zabawę i raczej niewiele rzeczy mówię na poważnie... A Suney'a traktuję jak kolege i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|