|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:36 am
Lethiel *przytuuuuuuuul Zeroosia* witaj whee Trzeci raz się widzimy xd Z czego raz jednostronnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:37 am
lecz mlode pokolenie w swej ignorancji nie wie co to salut P-FUNK *tanczy bongo-bongo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Cudnie. Mam tylko nadzieję że jest darmowy biggrin Nu ja też...ale chyba by coś pisali w ogłoszeniach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey Illune whee kiedy mi kicusia oddash?? stesknilam sie za nim sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:38 am
Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Raczej Obi Wan Kenobi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune skoro skonczyliscie dyskusje na tamten temat to moge sie przywitac Czesc xd Dobry wieczór.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:39 am
hey Illune whee kiedy mi kicusia oddash?? stesknilam sie za nim sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok, sie zagapiłam, juz jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel *przytuuuuuuuul Zeroosia* witaj whee Trzeci raz się widzimy xd Z czego raz jednostronnie hehe xd gloopie to bylo XD ide sobie.. patshu.. jakas twash .. chyba znajoma.. pare metroow dalej.. O.o .. xd .. mam jakieś spooxnione reakcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD "Kto jest większym szaleńcem? Wariat? Czy ten, który za nim podąża?" Han Solo Nie Han Solo, tylko Obi-Wan Kenobi kochanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:40 am
Lethiel PointZer0 Lethiel *przytuuuuuuuul Zeroosia* witaj whee Trzeci raz się widzimy xd Z czego raz jednostronnie hehe xd gloopie to bylo XD ide sobie.. patshu.. jakas twash .. chyba znajoma.. pare metroow dalej.. O.o .. xd .. mam jakieś spooxnione reakcje Ja za to zupełnie nie zauważyłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:40 am
opcy lecz mlode pokolenie w swej ignorancji nie wie co to salut P-FUNK *tanczy bongo-bongo* Młode pokolenie zaiście niewiele wie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|