|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:33 am
opcy Malkavik Myślę że każdy ma swoje zdanie na ten temat, co więcej już poruszany, więc ta dyskusja jest bądź co bądź jałowa. Nikt tu nikogo nie przekona. zeby nie powiedziec czerstwa...... to samo bylo wczoraj....... ja mysle ze z czystego respektu dla Papieza nie powinnismy sie o takie sparawy Kłócic... W końcu jakiś głos rozsądku. Fin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:33 am
Malkavik Delein Malkavik *Materializuje się na swoim fotelu przy kominku* Dobry wieczór moi drodzy. Bry *cmok* 3nodding :* heart Dobry kochanie. Już tęskniam. Nu ja wiem wiem ^^ A, i jutro mogę iść :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:34 am
Witam Pana i Panią Malkavik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Malkavik *Materializuje się na swoim fotelu przy kominku* Dobry wieczór moi drodzy. Hey ^___^! Ohayo! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
skoro skonczyliscie dyskusje na tamten temat to moge sie przywitac
Czesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik opcy Malkavik Myślę że każdy ma swoje zdanie na ten temat, co więcej już poruszany, więc ta dyskusja jest bądź co bądź jałowa. Nikt tu nikogo nie przekona. zeby nie powiedziec czerstwa...... to samo bylo wczoraj....... ja mysle ze z czystego respektu dla Papieza nie powinnismy sie o takie sparawy Kłócic... W końcu jakiś głos rozsądku. Fin. Zaiste słusznie prawicie...dla mnie to wszystko nie ma sensu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Malkavik Myślę że każdy ma swoje zdanie na ten temat, co więcej już poruszany, więc ta dyskusja jest bądź co bądź jałowa. Nikt tu nikogo nie przekona. zeby nie powiedziec czerstwa...... to samo bylo wczoraj....... ja mysle ze z czystego respektu dla Papieza nie powinnismy sie o takie sparawy Kłócic... w 100% sie zgadzam kazdy ma swoje własne zdanie na ten temat i trabka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:35 am
Illune skoro skonczyliscie dyskusje na tamten temat to moge sie przywitac Czesc xd Mądrzejsza od nas wszystkich xd Witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik *Materializuje się na swoim fotelu przy kominku* Dobry wieczór moi drodzy. Bry *cmok* 3nodding :* heart Dobry kochanie. Już tęskniam. Nu ja wiem wiem ^^ A, i jutro mogę iść :] Cudnie. Mam tylko nadzieję że jest darmowy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam Pana i Panią Malkavik xd Mnie od szaleńców proszę nie wyzywać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur hey gdybac to sobie kotku mozesh blaugh ale lancuszki sa naprawde upierdliwe... o.Ocoodne oko.. bylo u mnie przez jakiś czas na tapecie 3nodding *przytuuuuuuuul Zeroosia* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:36 am
Malkavik Baliaur ~~lena-undesaid~~ JEZU dzie4wczyno, jakby umarł powiedzmy jakis aktor, to pisaliby o tym w gazetach. Jakbym umarla ja, to tylko znalomi by o tym wiedzieli. A Papież? Papież wiele zrobił i nie mozna go zaliczac do wszystkich zwykłych ludzi. Ty nie widzisz, ze on jest dla wielu prawie jak rodzina? To dlatego ludzie tak cierpia, dlatego jest taki rozgłos. moze on dla mnie nie jest jak rodzina?? ja nie bede plakac po czlowieku ktorego nie znam xp Hey Vykk Tymbardziej nie powinnaś podnosić głosu na temat kogoś kogo nie znasz. Tego braku znajomości nie będę komentował. przepraszam ale ja w watykanie nie bylam i z panem Karolem nie rozmawialam wiec nie moge powiedziec ze go znam.. ja nie oddaje glosu na jego temat... i moge mu zyczyc spokojnej smierci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune skoro skonczyliscie dyskusje na tamten temat to moge sie przywitac Czesc xd Hey Illuś whee , czesc Point 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek madchild Kopciuszek madchild Omega Sun madchild A jak się pomodlimy to co, nie umrze, wstanie z łożka i będzie cieszyć się dobrym zdrowiem stare ? Pozwe mu umrzeć w spokoju... Nie, ale ludzie wierzacy po prostu w ten sposob solidaryzuja sie z Papiezem. To pomaga sie pogodzic ze strata tak wyjatkowej osoby 3nodding Czuję siem skarcona redface ja nie wiem co robią ludzie wierzący... ;__; Mnie by chyba modlitwa nie pomogła sweatdrop CHodzi o to że jak ktoś nie wierzy i nie uznaje Jana Pawła II za papierza to chociaż może sie pomodlić za starszego człowieka Karola Wojtyłe z Wadowić... A co ja mam go nie uznawać za Papieża o___O? poza tym nie rozumiem Twojego toku myślenia... chyba, że chodzi Ci o modlitwę buddyjską albo shintoistyczną, bo chrześcijanie chyba uznają Papieża ? tak chodzi mi o religie typu buddyzm... Naucz mnie jej najpierw xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|