|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:26 am
Baliaur Kopciuszek CHodzi o to że jak ktoś nie wierzy i nie uznaje Jana Pawła II za papierza to chociaż może sie pomodlić za starszego człowieka Karola Wojtyłe z Wadowić... codziennie umieraja tysiace niewinnych ludzi i nikt nie rozsyla dla nich Sms'owych lancuszkow xp taka jest kolej rzeczy czlowiek sie rodzi i umiera... tak jest zawsze i 3ba sie z tym pogodzic JEZU dzie4wczyno, jakby umarł powiedzmy jakis aktor, to pisaliby o tym w gazetach. Jakbym umarla ja, to tylko znalomi by o tym wiedzieli. A Papież? Papież wiele zrobił i nie mozna go zaliczac do wszystkich zwykłych ludzi. Ty nie widzisz, ze on jest dla wielu prawie jak rodzina? To dlatego ludzie tak cierpia, dlatego jest taki rozgłos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Vykk hejka wszystkim kto ma pozyczyc 3k na liscik...oddam w ciagu tygodni...jesli dobrze pojdzie Ja mogę ^^ dziki ci wielkie*podbiega lapiej i sciska unoszac troche nad ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:28 am
Vykk hejka wszystkim kto ma pozyczyc 3k na liscik...oddam w ciagu tygodni...jesli dobrze pojdzie witaj Vykkoś *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee Yumi *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:29 am
Vykk Delein Vykk hejka wszystkim kto ma pozyczyc 3k na liscik...oddam w ciagu tygodni...jesli dobrze pojdzie Ja mogę ^^ dziki ci wielkie*podbiega lapiej i sciska unoszac troche nad ziemie* *^^* Ależ nie ma za co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ JEZU dzie4wczyno, jakby umarł powiedzmy jakis aktor, to pisaliby o tym w gazetach. Jakbym umarla ja, to tylko znalomi by o tym wiedzieli. A Papież? Papież wiele zrobił i nie mozna go zaliczac do wszystkich zwykłych ludzi. Ty nie widzisz, ze on jest dla wielu prawie jak rodzina? To dlatego ludzie tak cierpia, dlatego jest taki rozgłos. moze on dla mnie nie jest jak rodzina?? ja nie bede plakac po czlowieku ktorego nie znam xp Hey Vykk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę że każdy ma swoje zdanie na ten temat, co więcej już poruszany, więc ta dyskusja jest bądź co bądź jałowa. Nikt tu nikogo nie przekona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:30 am
Delein Malkavik *Materializuje się na swoim fotelu przy kominku* Dobry wieczór moi drodzy. Bry *cmok* 3nodding :* heart Dobry kochanie. Już tęskniam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:31 am
PointZer0 Co do sms'�w i łańcuszk�w zgadzam sie z Baliaur , to niepotrzebne. Natomiast Baliaur , pamiętaj , że gdyby nie elekcja Jana Pawła II prawdopodobnie do tej pory uczyłabyś się w PRL'u. a nie RP. Nie można negować tego co ten człowiek zrobił , i o ile moje zdanie jest takie ze kości�ł powinien trzymać sie zdala od polityki , to ten człowiek jest przykładem dla wszystkich polityk�w na świecie. Witam wszystkich xd hey gdybac to sobie kotku mozesh blaugh ale lancuszki sa naprawde upierdliwe... o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:31 am
Baliaur ~~lena-undesaid~~ JEZU dzie4wczyno, jakby umarł powiedzmy jakis aktor, to pisaliby o tym w gazetach. Jakbym umarla ja, to tylko znalomi by o tym wiedzieli. A Papież? Papież wiele zrobił i nie mozna go zaliczac do wszystkich zwykłych ludzi. Ty nie widzisz, ze on jest dla wielu prawie jak rodzina? To dlatego ludzie tak cierpia, dlatego jest taki rozgłos. moze on dla mnie nie jest jak rodzina?? ja nie bede plakac po czlowieku ktorego nie znam xp Hey Vykk Tymbardziej nie powinnaś podnosić głosu na temat kogoś kogo nie znasz. Tego braku znajomości nie będę komentował.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:32 am
Malkavik Myślę że każdy ma swoje zdanie na ten temat, co więcej już poruszany, więc ta dyskusja jest bądź co bądź jałowa. Nikt tu nikogo nie przekona. zeby nie powiedziec czerstwa...... to samo bylo wczoraj....... ja mysle ze z czystego respektu dla Papieza nie powinnismy sie o takie sparawy Kłócic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik *Materializuje się na swoim fotelu przy kominku* Dobry wieczór moi drodzy. Hey ^___^! Ohayo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Co do sms'�w i łańcuszk�w zgadzam sie z Baliaur , to niepotrzebne. Natomiast Baliaur , pamiętaj , że gdyby nie elekcja Jana Pawła II prawdopodobnie do tej pory uczyłabyś się w PRL'u. a nie RP. Nie można negować tego co ten człowiek zrobił , i o ile moje zdanie jest takie ze kości�ł powinien trzymać sie zdala od polityki , to ten człowiek jest przykładem dla wszystkich polityk�w na świecie. Witam wszystkich xd Zgadzam się w zupełności! Avsko! *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|