|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:13 am
Eredin wedlog mnie on sie juz teraz tylko meczy w ciagu najblizszych godzin umrze ... nie cieszy mnie to ale nie zasluzyl na to zeby tak dlugo cierpiec przed smiercia Dokładnie. Powinni mu kurde dac już spokój. założe się, ze jego życzeniem nie jest umieranie przed kamerami. Ja tego nie rozumiem, człowiek tyle zrobił, a media przetwarzają jego osobę, podporządkowują jego tragedię sobie i robią z niego nie wiadomo jaką sensacje, chcą na nim zarobić, jak jakieś najgorsze ścierwa. Bogowie, ten człowiek umiera!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ NIe umrze, bo ma coś jeszcze do zrobienia. Ja zapaliłam wczoraj swieczke. Ech... A o Papieżu... To wczoraj ogladałam TVN24... Gdy ogladałm go z rodziną, byłam spokojna. Gdy poszłam do pokoju mojego brata i ogladałm to sama, ryczałam jak nigdy dotąd... nie martw sie na zapas, jutro jest swieto a tym samym dzien cudow wink juz jeden cud jest. Miał umrzec w nocy, a wciaz zyje. I podobno mu lepiej :3 wedlog mnie on sie juz teraz tylko meczy w ciagu najblizszych godzin umrze ... nie cieszy mnie to ale nie zasluzyl na to zeby tak dlugo cierpiec przed smiercia On sie nie meczy, on teraz spi:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:14 am
madchild Mialom ci ja pieceń, lec jo zmarnowałom Z pierszego tłocenia oleju nie miałam xd xd xd Teraz reklamy trwają chyba co najmniej tyle co sam film.. staniał czas na antenie czy co..? trudno mi sie wypowiedziec....... chociaz ostatnio przyznaje sie Stawarsy na polshicie ogladalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:15 am
[quote="~~lena-undesaid~~" On sie nie meczy, on teraz spi:3 nie wiesz co to znaczy naprawde cierpiec kochanienka... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:17 am
Delein Eredin wedlog mnie on sie juz teraz tylko meczy w ciagu najblizszych godzin umrze ... nie cieszy mnie to ale nie zasluzyl na to zeby tak dlugo cierpiec przed smiercia Dokładnie. Powinni mu kurde dac już spokój. założe się, ze jego życzeniem nie jest umieranie przed kamerami. Ja tego nie rozumiem, człowiek tyle zrobił, a media przetwarzają jego osobę, podporządkowują jego tragedię sobie i robią z niego nie wiadomo jaką sensacje, chcą na nim zarobić, jak jakieś najgorsze ścierwa. Bogowie, ten człowiek umiera! 1. nie umiera przed kamerami 2. dzieki tym wiadomosciom wiemy co sie z nim dzieje. Prowadzacy rowniez sie wzruszaja. I nie chodzi mi o kase, tu chodzi o umierajacego wielkiego czlowieka. Przeciez nie mozna tak nagle powiedziec "Papież nie żyje" iadomo, ze to sie musiało zaczac juz wczesniej. Jesli przezyje, to dzieki naszej modlitwie. A modlitwa jest tym goretsza, gdy wiemy jak blisko jest smierci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:17 am
Delein Eredin wedlog mnie on sie juz teraz tylko meczy w ciagu najblizszych godzin umrze ... nie cieszy mnie to ale nie zasluzyl na to zeby tak dlugo cierpiec przed smiercia Dokładnie. Powinni mu kurde dac już spokój. założe się, ze jego życzeniem nie jest umieranie przed kamerami. Ja tego nie rozumiem, człowiek tyle zrobił, a media przetwarzają jego osobę, podporządkowują jego tragedię sobie i robią z niego nie wiadomo jaką sensacje, chcą na nim zarobić, jak jakieś najgorsze ścierwa. Bogowie, ten człowiek umiera! Brawo Delein ^____^! Te wszystkie Superexpresy codziennie robią sobie z niego rozkładówki i umieszczają jego zdjęcia na stornie z jakimiś rozdzianymi babami >____< Takim to tylko nakopać w.. w... echhh >_< domokun ( parental advisory daemon.. )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:18 am
*Materializuje się na swoim fotelu przy kominku*
Dobry wieczór moi drodzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:19 am
Kopciuszek CHodzi o to że jak ktoś nie wierzy i nie uznaje Jana Pawła II za papierza to chociaż może sie pomodlić za starszego człowieka Karola Wojtyłe z Wadowić... codziennie umieraja tysiace niewinnych ludzi i nikt nie rozsyla dla nich Sms'owych lancuszkow xp taka jest kolej rzeczy czlowiek sie rodzi i umiera... tak jest zawsze i 3ba sie z tym pogodzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek CHodzi o to że jak ktoś nie wierzy i nie uznaje Jana Pawła II za papierza to chociaż może sie pomodlić za starszego człowieka Karola Wojtyłe z Wadowić... w moim przypadq to nie o to chodzi sad ... mi straaaashliwie zaleshy na tym zeby papierz przezyl sad sad sad poniewaz uwasham go za cudownego i prawdziwie dobrego czlowieka.. chodzi mi o to ze nie wieshe ze modlitwa pomoshe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Delein Eredin wedlog mnie on sie juz teraz tylko meczy w ciagu najblizszych godzin umrze ... nie cieszy mnie to ale nie zasluzyl na to zeby tak dlugo cierpiec przed smiercia Dokładnie. Powinni mu kurde dac już spokój. założe się, ze jego życzeniem nie jest umieranie przed kamerami. Ja tego nie rozumiem, człowiek tyle zrobił, a media przetwarzają jego osobę, podporządkowują jego tragedię sobie i robią z niego nie wiadomo jaką sensacje, chcą na nim zarobić, jak jakieś najgorsze ścierwa. Bogowie, ten człowiek umiera! 1. nie umiera przed kamerami 2. dzieki tym wiadomosciom wiemy co sie z nim dzieje. Prowadzacy rowniez sie wzruszaja. I nie chodzi mi o kase, tu chodzi o umierajacego wielkiego czlowieka. Przeciez nie mozna tak nagle powiedziec "Papież nie żyje" iadomo, ze to sie musiało zaczac juz wczesniej. Jesli przezyje, to dzieki naszej modlitwie. A modlitwa jest tym goretsza, gdy wiemy jak blisko jest smierci. jestem z tobą Lena...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:20 am
~~lena-undesaid~~ Prowadzacy rowniez sie wzruszaja. tu mi przyszedl na mysl kawalek: Flapjack - Onion Tears....... nie wiem czy wiesz ale telewizja klamie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:20 am
Lethiel madchild Omega Sun madchild A jak się pomodlimy to co, nie umrze, wstanie z łożka i będzie cieszyć się dobrym zdrowiem stare ? Pozwe mu umrzeć w spokoju... Nie, ale ludzie wierzacy po prostu w ten sposob solidaryzuja sie z Papiezem. To pomaga sie pogodzic ze strata tak wyjatkowej osoby 3nodding Czuję siem skarcona redface ja nie wiem co robią ludzie wierzący... ;__; Mnie by chyba modlitwa nie pomogła sweatdrop ech.. wiem co czujesh... na co mi modlitwa do czegoś/kogoś w co nie wieshe... sad ... troche to bez sensu.. nie wiadomo co z soba zrobić Wiesz, to troche zabzmiało, jakbys miała wyzuty sumienia, ze nie wierzysz, ale to chyba tylko moje odczucie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|