|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:02 am
a ja telewizji nie ogladam....... wredne szakale... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj madchild *przytuuuuuuuul* milo cie poznać 3nodding whee *purrrrrr* ^___^ Miło Ciebie także *hug*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:04 am
opcy a ja telewizji nie ogladam....... wredne szakale... stressed xd ja tesh nie ogladam... lub jak ogladam to jest tak... 5 min ogladania ...reklamy i mi sie nie kce czekac i sobie ide blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:06 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ NIe umrze, bo ma coś jeszcze do zrobienia. Ja zapaliłam wczoraj swieczke. Ech... A o Papieżu... To wczoraj ogladałam TVN24... Gdy ogladałm go z rodziną, byłam spokojna. Gdy poszłam do pokoju mojego brata i ogladałm to sama, ryczałam jak nigdy dotąd... nie martw sie na zapas, jutro jest swieto a tym samym dzien cudow wink juz jeden cud jest. Miał umrzec w nocy, a wciaz zyje. I podobno mu lepiej :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy a ja telewizji nie ogladam....... wredne szakale... stressed xd ja tesh nie ogladam... lub jak ogladam to jest tak... 5 min ogladania ...reklamy i mi sie nie kce czekac i sobie ide blaugh ostatnio dorwalem dola jak kumple w pubie rzucali tekstami z reklam...... tak jakby to bylo chwalebne je zapamietac..... Wika Del!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:08 am
Kopciuszek opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! witaj opcy... ...Ja Paczałam na TVN24 z rodziną przez całą noc i płakaliśmy wszyscy... To jest niesprawiedliwe że dobrzy ludzie odchodzą a "łotry" cieszą sie dobrym zdrowiem ja próałam. ok 2 jesdnak zasnełam... Nie wiem czemu, ale nie chciałam ryczec przy ludziach, poprostu nie wiem. Jak byłam sama... To były chyba najbolesniejsze łzy jakie wylałam... Potem sie juz troche mnie wzruszałam, nawet wcale. A chciałam- bo wtedy bym wiedziala zemam w sobie jeszcze cos z człwoieka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:09 am
witaj Del 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:10 am
opcy Baliaur opcy a ja telewizji nie ogladam....... wredne szakale... stressed xd ja tesh nie ogladam... lub jak ogladam to jest tak... 5 min ogladania ...reklamy i mi sie nie kce czekac i sobie ide blaugh ostatnio dorwalem dola jak kumple w pubie rzucali tekstami z reklam...... tak jakby to bylo chwalebne je zapamietac..... Wika Del! surprised ja tam tylk czasami TV ogladam... od swiat ogladalam podajrze chriabiego monte christo i jakis fajny film wczoraj wieczorem na 1 blaugh wg mnie Tv odmorzdza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:10 am
opcy Baliaur opcy a ja telewizji nie ogladam....... wredne szakale... stressed xd ja tesh nie ogladam... lub jak ogladam to jest tak... 5 min ogladania ...reklamy i mi sie nie kce czekac i sobie ide blaugh ostatnio dorwalem dola jak kumple w pubie rzucali tekstami z reklam...... tak jakby to bylo chwalebne je zapamietac..... Wika Del! Mialom ci ja pieceń, lec jo zmarnowałom Z pierszego tłocenia oleju nie miałam xd xd xd Teraz reklamy trwają chyba co najmniej tyle co sam film.. staniał czas na antenie czy co..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|