|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:52 am
Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:53 am
madchild Hej *przywleka sie ze swoim złamanym zyciem* Witam sie z szanownym zdromadzeniem.. jestem Neko-chan z epoki przedpotopowej 3nodding cos mi sie wydaje ze tak się bedę witać ze 20 razy xd a co roztopy byly?? hejak bardzo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:54 am
opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! troshku xd 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi witaj whee śliczne 3nodding gratoolacje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! troshku xd 3nodding blaugh a ja biedny na liscik zbieram.... ale z tego co widze to ceny podskoczyly.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:56 am
opcy Baliaur opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! troshku xd 3nodding blaugh a ja biedny na liscik zbieram.... ale z tego co widze to ceny podskoczyly....... z tego m-ca?? ja niby mam 2 kupic sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:56 am
opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! witaj opcy... ...Ja Paczałam na TVN24 z rodziną przez całą noc i płakaliśmy wszyscy... To jest niesprawiedliwe że dobrzy ludzie odchodzą a "łotry" cieszą sie dobrym zdrowiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:57 am
opcy madchild Hej *przywleka sie ze swoim złamanym zyciem* Witam sie z szanownym zdromadzeniem.. jestem Neko-chan z epoki przedpotopowej 3nodding cos mi sie wydaje ze tak się bedę witać ze 20 razy xd a co roztopy byly?? hejak bardzo! NIe było ale jak widać ja w każdej sytuacji sobie poradze XD np w sytuacji braku roztopow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! witaj opcy... ...Ja Paczałam na TVN24 z rodziną przez całą noc i płakaliśmy wszyscy... To jest niesprawiedliwe że dobrzy ludzie odchodzą a "łotry" cieszą sie dobrym zdrowiem hahahaha i Ty sie dopiero o tym teraz dowiedzialas??? buuhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kopciuszek  On nie może umrzeć... ...Zapalcie świeczke, wystawcie ją w oknie i pomie sie za niego... NIe umrze, bo ma coś jeszcze do zrobienia. Ja zapaliłam wczoraj swieczke. Ech... A o Papieżu... To wczoraj ogladałam TVN24... Gdy ogladałm go z rodziną, byłam spokojna. Gdy poszłam do pokoju mojego brata i ogladałm to sama, ryczałam jak nigdy dotąd... ja wczoraj sama w pokoiq siedzialam .. to tesh przy tvn do 2 w nocy plakalam sad .. mimo ze niewieshaca jestem ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:59 am
witaj madchild *przytuuuuuuuul* milo cie poznać 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:59 am
Baliaur Kopciuszek opcy Baliaur patrzcie cio mam heart heart heart heart heyka Omi chyba sie splukalas dla tego swiecidelka....... xd hej Kopciuszek!!! witaj opcy... ...Ja Paczałam na TVN24 z rodziną przez całą noc i płakaliśmy wszyscy... To jest niesprawiedliwe że dobrzy ludzie odchodzą a "łotry" cieszą sie dobrym zdrowiem hahahaha i Ty sie dopiero o tym teraz dowiedzialas??? buuhahaha Nie otym wiem od kilku lat jak zmarła moja młodsza siostra i dziadek... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:00 am
~~lena-undesaid~~ NIe umrze, bo ma coś jeszcze do zrobienia. Ja zapaliłam wczoraj swieczke. Ech... A o Papieżu... To wczoraj ogladałam TVN24... Gdy ogladałm go z rodziną, byłam spokojna. Gdy poszłam do pokoju mojego brata i ogladałm to sama, ryczałam jak nigdy dotąd... nie martw sie na zapas, jutro jest swieto a tym samym dzien cudow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 11:01 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ NIe umrze, bo ma coś jeszcze do zrobienia. Ja zapaliłam wczoraj swieczke. Ech... A o Papieżu... To wczoraj ogladałam TVN24... Gdy ogladałm go z rodziną, byłam spokojna. Gdy poszłam do pokoju mojego brata i ogladałm to sama, ryczałam jak nigdy dotąd... nie martw sie na zapas, jutro jest swieto a tym samym dzien cudow wink cudem jest już to że dożył dzisiejszego dnia...Oby stał sie drugi cud
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|