|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:39 am
ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:40 am
~~lena-undesaid~~ ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare co jest? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:40 am
opcy wrocilem........... wreszcie znalazlem cracka do total commandera 6.51...... 3nodding czesc i sorki za poprzednia scene... nie mialam sie do kogo przytulic... mocno cie ubrudzilam ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:42 am
opcy ~~lena-undesaid~~ ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare co jest? xd - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:43 am
~~lena-undesaid~~ ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare lenuś 4laugh whee witaj !!!! *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
papatki musze isc, zaraz Wodzus bedzie dzwonil biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel opcy wrocilem........... wreszcie znalazlem cracka do total commandera 6.51...... 3nodding czesc i sorki za poprzednia scene... nie mialam sie do kogo przytulic... mocno cie ubrudzilam ?? nołproblem po wyschnieciu smarki same odpadły! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:44 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare co jest? xd - -' no co Lena wyslowisz sie wreszcie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:44 am
juliangel papatki musze isc, zaraz Wodzus bedzie dzwonil biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:46 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare lenuś 4laugh whee witaj !!!! *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee Witka leti 4laugh Co słychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:48 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ekhm, ekhm... Witam po raz drugi... stare lenuś 4laugh whee witaj !!!! *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee Witka leti 4laugh Co słychac? mam klawiatoorke nową 4laugh wreszcie spokojnie moge b i n pisac XD ninja cleef powiedzial ze zrobi mi prezent i chce narysiować ciebie i mnie w otoczeniu kotkoow 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:51 am
patrzcie cio mam heart
heart heart heart
heyka Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:52 am
Kopciuszek  On nie może umrzeć... ...Zapalcie świeczke, wystawcie ją w oknie i pomie sie za niego... NIe umrze, bo ma coś jeszcze do zrobienia. Ja zapaliłam wczoraj swieczke. Ech... A o Papieżu... To wczoraj ogladałam TVN24... Gdy ogladałm go z rodziną, byłam spokojna. Gdy poszłam do pokoju mojego brata i ogladałm to sama, ryczałam jak nigdy dotąd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:52 am
Hej *przywleka sie ze swoim złamanym zyciem* Witam sie z szanownym zdromadzeniem.. jestem Neko-chan z epoki przedpotopowej 3nodding cos mi sie wydaje ze tak się bedę witać ze 20 razy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|