|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:23 am
Sei chan Ozzwald Kukus MarianKanapowiec te... łysy pysy... rzuć trochu chajsu na jakeś odzienie domokun Marian... odziej się, w mordę... tu są dzieci no przecie mieliśmy nie wpuszczać nikogo ponirzej bezpiecznej granicy wieku... Nyu question chodiz mi o soby ponierzej 15 roku życia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:24 am
Ozzwald chodiz mi o soby ponierzej 15 roku życia... Aha*Rozgląda się* To ide pozwiedzać twój pokój whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:24 am
Ozzwald Kukus MarianKanapowiec te... łysy pysy... rzuć trochu chajsu na jakeś odzienie domokun Marian... odziej się, w mordę... tu są dzieci no przecie mieliśmy nie wpuszczać nikogo ponirzej bezpiecznej granicy wieku... ja nikogo nie wpuściłem... sami się wpuszczają... ktoś się nie bał i klucz zajebał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:26 am
Sei chan Ozzwald chodiz mi o soby ponierzej 15 roku życia... Aha*Rozgląda się* To ide pozwiedzać twój pokój whee zwiedzaj zaraz do ciebie dołącze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:27 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald chodiz mi o soby ponierzej 15 roku życia... Aha*Rozgląda się* To ide pozwiedzać twój pokój whee zwiedzaj zaraz do ciebie dołącze... *Otwiera drzwi*Jak narazie nie widać niczego co by mi na głowe spadło.*Wchodzi do środka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:30 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald chodiz mi o soby ponierzej 15 roku życia... Aha*Rozgląda się* To ide pozwiedzać twój pokój whee zwiedzaj zaraz do ciebie dołącze... *Otwiera drzwi*Jak narazie nie widać niczego co by mi na głowe spadło.*Wchodzi do środka* spaść nic nie spadnie po na suficie nic nie montowałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:32 am
Ozzwald Sei chan *Otwiera drzwi*Jak narazie nie widać niczego co by mi na głowe spadło.*Wchodzi do środka* spaść nic nie spadnie po na suficie nic nie montowałem... Ale butelek i puszek się troche uzbierało.*Siada na łóżku*Ale i tak jest tu w miare czysto 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:33 am
Sei chan Ozzwald Sei chan *Otwiera drzwi*Jak narazie nie widać niczego co by mi na głowe spadło.*Wchodzi do środka* spaść nic nie spadnie po na suficie nic nie montowałem... Ale butelek i puszek się troche uzbierało.*Siada na łóżku*Ale i tak jest tu w miare czysto 3nodding starałem się troszeczke posprzątać.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:35 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Otwiera drzwi*Jak narazie nie widać niczego co by mi na głowe spadło.*Wchodzi do środka* spaść nic nie spadnie po na suficie nic nie montowałem... Ale butelek i puszek się troche uzbierało.*Siada na łóżku*Ale i tak jest tu w miare czysto 3nodding starałem się troszeczke posprzątać.. sweatdrop Przynajmniej łóżko masz wygodne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:36 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Otwiera drzwi*Jak narazie nie widać niczego co by mi na głowe spadło.*Wchodzi do środka* spaść nic nie spadnie po na suficie nic nie montowałem... Ale butelek i puszek się troche uzbierało.*Siada na łóżku*Ale i tak jest tu w miare czysto 3nodding starałem się troszeczke posprzątać.. sweatdrop Przynajmniej łóżko masz wygodne. *siada obok* no pewnie że wygodne, a nadodatek dwu osobowe heart *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:37 am
Ozzwald Sei chan Przynajmniej łóżko masz wygodne. *siada obok* no pewnie że wygodne, a nadodatek dwu osobowe heart *całuje* *Wtula się*Mrrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:40 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Przynajmniej łóżko masz wygodne. *siada obok* no pewnie że wygodne, a nadodatek dwu osobowe heart *całuje* *Wtula się*Mrrrr heart *kładzie ją na łużku i zaczyna całować po szyjce i ramionkach* jesteś słotka jak cukiereczek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:42 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Przynajmniej łóżko masz wygodne. *siada obok* no pewnie że wygodne, a nadodatek dwu osobowe heart *całuje* *Wtula się*Mrrrr heart *kładzie ją na łużku i zaczyna całować po szyjce i ramionkach* jesteś słotka jak cukiereczek... *Obejmuje go i całuje*Mrau heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:46 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Przynajmniej łóżko masz wygodne. *siada obok* no pewnie że wygodne, a nadodatek dwu osobowe heart *całuje* *Wtula się*Mrrrr heart *kładzie ją na łużku i zaczyna całować po szyjce i ramionkach* jesteś słotka jak cukiereczek... *Obejmuje go i całuje*Mrau heart to co wprowadzasz się do mnie ..?*cąłuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:50 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Przynajmniej łóżko masz wygodne. *siada obok* no pewnie że wygodne, a nadodatek dwu osobowe heart *całuje* *Wtula się*Mrrrr heart *kładzie ją na łużku i zaczyna całować po szyjce i ramionkach* jesteś słotka jak cukiereczek... *Obejmuje go i całuje*Mrau heart to co wprowadzasz się do mnie ..?*cąłuje* Tak 4laugh Tylko będzie trzeba moje rzeczy przeniesc, a tego jest sporo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|