|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:08 am
BeeWolf_san YumiTao revcat Baliaur revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen a moj siedzi w gniazdku i nosa z niego nie wychyla ;( hehe witaj tawarisz! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:09 am
"Wypowiedż Ozzwalda godzina 16.08 dnia 12.07.2007roku
"Moj ptak."
Ozzy-Moj ptak jest jak sowa ma wielkie oczy i rzeruje w nocu"
koniec cytatu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:10 am
revcat zmienic sie nie zmieni w zadnego pingwina mrgreen bez obaw xd Ale to by bylo dopiero... lunuxowy ptok rofl pirate
i moze na to Red Hat lol
witaj Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat hee witaj tawarisz! mrgreen A no witam witam, biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao revcat YumiTao na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen stwierdzil ze nie ma sie kto nim zajac to polecial....wroci jak bedzie po co wracac mrgreen mwhahahahahahahahahahaha rofl ćwany lis rofl a jak.... mrgreen cwany cwany pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:12 am
hehs ... zabawne ... stare moje pm-y niedziałały prawie od zawsze ... i nikt niemoogł nic na to poradzic ... nagle patrze ... tu list ... eek ... aidanna wysłała mi pm-a i doshedł ... czyli wszystko naprawione ... hehs ... niemogli wysłac mi jakiegos powiadomienia ze działa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san revcat hee witaj tawarisz! mrgreen A no witam witam, biggrin napijesz sie poruczniku Bee? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Beee 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:13 am
No pierożki wy moje... zaraz 100 nam stuknie
*zatacza sie w strone Beeeeeeczki* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
Czesc ptaszyno, a Ty jakiego masz ?
Bo topic musze uzupełnic...
PS: Widziales ten moj rys. bo watpie zeby na scainie wisial... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:15 am
revcat BeeWolf_san revcat hee witaj tawarisz! mrgreen A no witam witam, biggrin napijesz sie poruczniku Bee? xd No napije sie ale ja jestem Generał Jaruzelski, lej mi towarzyszu biggrin apotem wprowadzimy stan wojenny, Obywatele Obywatelki ... Idziemy jesc oprawdopodobnie obiad, .... czes YUMI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:16 am
ej Tawrishe! Pieruzki ! Setka nam stuknie za chwile cool Beczka bys zrobil jakis bannerek albo buttonik z Garfieldem tak na rocznice cool
Addik.... miales wypierdlac?? sweatdrop Poszedl! Bo zaraz.... Mwahahahaha pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:16 am
Now Playing: Everlast - Black Jesus (piekne heart heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:17 am
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san revcat hee witaj tawarisz! mrgreen A no witam witam, biggrin napijesz sie poruczniku Bee? xd No napije sie ale ja jestem Generał Jaruzelski, lej mi towarzyszu biggrin apotem wprowadzimy stan wojenny, Obywatele Obywatelki ... Idziemy jesc oprawdopodobnie obiad, .... czes YUMI ladafak? jaki general? to prosze mnie awansowac! w trybie natychmiastowym mrgreen *polewa wszystkim* zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:18 am
Baliaur ej Tawrishe! Pieruzki ! Setka nam stuknie za chwile cool Beczka bys zrobil jakis bannerek albo buttonik z Garfieldem tak na rocznice cool
Addik.... miales wypierdlac?? sweatdrop Poszedl! Bo zaraz.... Mwahahahaha pirate bana mu ...? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:18 am
BeeWolf_san Obywatele Obywatelki ... Idziemy jesc oprawdopodobnie obiad, .... czes YUMI Idziesz na lody?? pirate rofl mrgreen cool domokun ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|