|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 2:45 pm
pobaw się w kółko i krzyżyk, lecz podczas stawiania znaczków krzycz głośno "oj bo zrobię mój wariant spod Waterloo" albo "Churchill mnie nauczył tego ruchu"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 3:22 am
Kyoko Suomi masz bardzo czysto w pokoju :rotfl: wrecz sterylnie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 6:06 am
Słucham? W jakim pokoju? To zdjęcie było robione przed ratuszem w centrum miasta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 8:33 am
ad ichabot: o mamo xd heart tak na serio: swoj czlowiek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 3:42 am
Ah to ty tak pod ratuszem ludzi straszyszz?? mrgreen Przynajmniej placa CI za to, czy tak z czystej przyjemnosci? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 6:23 am
wilkus ad ichabot: o mamo xd heart tak na serio: swoj czlowiek! mrgreen Justinka Ah to ty tak pod ratuszem ludzi straszyszz?? mrgreen Przynajmniej placa CI za to, czy tak z czystej przyjemnosci? xd Na zamku podobno straszy Barbara Zdunk (miejscowa czarownica), to czemu przed ratuszem nie miałby straszyć duch alianta? xD Z płacą jest trudniej, ale pracuję nad tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 6:28 am
ichabot wilkus ad ichabot: o mamo xd heart tak na serio: swoj czlowiek! mrgreen Justinka Ah to ty tak pod ratuszem ludzi straszyszz?? mrgreen Przynajmniej placa CI za to, czy tak z czystej przyjemnosci? xd Na zamku podobno straszy Barbara Zdunk (miejscowa czarownica), to czemu przed ratuszem nie miałby straszyć duch alianta? xD Z płacą jest trudniej, ale pracuję nad tym xd Barbara Zdunk? To jakaś legenda czy postać autentyczna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 6:37 am
Daedhel ichabot wilkus ad ichabot: o mamo xd heart tak na serio: swoj czlowiek! mrgreen Justinka Ah to ty tak pod ratuszem ludzi straszyszz?? mrgreen Przynajmniej placa CI za to, czy tak z czystej przyjemnosci? xd Na zamku podobno straszy Barbara Zdunk (miejscowa czarownica), to czemu przed ratuszem nie miałby straszyć duch alianta? xD Z płacą jest trudniej, ale pracuję nad tym xd Barbara Zdunk? To jakaś legenda czy postać autentyczna? Postać autentyczna. Ostatnia kobieta w Europie posądzona o czary (!) i spalona na stosie na wzgórzu za miastem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 6:39 am
ichabot Daedhel ichabot wilkus ad ichabot: o mamo xd heart tak na serio: swoj czlowiek! mrgreen Justinka Ah to ty tak pod ratuszem ludzi straszyszz?? mrgreen Przynajmniej placa CI za to, czy tak z czystej przyjemnosci? xd Na zamku podobno straszy Barbara Zdunk (miejscowa czarownica), to czemu przed ratuszem nie miałby straszyć duch alianta? xD Z płacą jest trudniej, ale pracuję nad tym xd Barbara Zdunk? To jakaś legenda czy postać autentyczna? Postać autentyczna. Ostatnia kobieta w Europie posądzona o czary (!) i spalona na stosie na wzgórzu za miastem. uaaa... kiedy to było? I czy to była kolejna niefortunna zielarka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 6:44 am
Daedhel ichabot Daedhel ichabot wilkus ad ichabot: o mamo xd heart tak na serio: swoj czlowiek! mrgreen Justinka Ah to ty tak pod ratuszem ludzi straszyszz?? mrgreen Przynajmniej placa CI za to, czy tak z czystej przyjemnosci? xd Na zamku podobno straszy Barbara Zdunk (miejscowa czarownica), to czemu przed ratuszem nie miałby straszyć duch alianta? xD Z płacą jest trudniej, ale pracuję nad tym xd Barbara Zdunk? To jakaś legenda czy postać autentyczna? Postać autentyczna. Ostatnia kobieta w Europie posądzona o czary (!) i spalona na stosie na wzgórzu za miastem. uaaa... kiedy to było? I czy to była kolejna niefortunna zielarka? Ofiara wściekłości tłumu. Konsekwencja wielkiego pożaru miasta, o który została posądzona. Coś mi się kojarzy, że była nie w pełni sprawna umysłowo, ale ręki sobie uciąć nie dam. Nie pamiętam dokładnie kiedy ją posądzono, ale chyba już w XIXw. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 7:29 am
ichabot Ofiara wściekłości tłumu. Konsekwencja wielkiego pożaru miasta, o który została posądzona. Coś mi się kojarzy, że była nie w pełni sprawna umysłowo, ale ręki sobie uciąć nie dam. Nie pamiętam dokładnie kiedy ją posądzono, ale chyba już w XIXw. ninja jak sobie pomyślę, że jeszcze do niedawna ludzie wierzyli w takie rzeczy, to aż mnie zatyka... a dasz sobie uciąć nogę? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 10:36 am
zawsze przyjemniej się rozmawia kiedy się chociaż wie jak wygląda rozmówca ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 11:08 am
Lopatka zawsze przyjemniej się rozmawia kiedy się chociaż wie jak wygląda rozmówca ^^ Jesteś pewna? A co jeżeli rozmówca nie jest osobą ze zdjęcia???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 11:41 am
Niech Wam będzie... Długo się nad tym zastanawiałem... rolleyes Mam fotki tylko piłkarskie. Więc proszę tego nie czepiać. mrgreen Bardzo słaba jakość.Zdjęcie z Zabrza. Wygraliśmy ten turniej. Najnowsze jakie mam. (sprzed dwóch tygodni) Już lepsza jakośćZdjęcie stare (z ostatnich wakacji) z Remes Cup, o którym już gdzieś pisałem. Na boisku. Tam jest najlepsza trawa na jakiej kiedykolwiek (poza Stadionem Śląkim) grałem. Polecam. Uwielbiam tę minę XDKolejne z Remesu. Jakość jak zawsze kiepska... stare To już ostatnie zdjęcieRównież z Zabrza... CDN.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|