Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 3:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 3:39 am
Üdv minden újabbnak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 6:38 am
üdv itt neked is remélem aktív lesz mindenki...
köszönjük Mal a dicséretet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 6:31 am
Üdv minden új tagnak, meg a régieknek is mert rég láttuk egymást... sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 9:22 am
sgergely Üdv minden új tagnak, meg a régieknek is mert rég láttuk egymást... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Üüüüüdv! Tényleg rég láttunk smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 9:53 am
Üdv Sgergely Pont a háború időszakára jöttél vissza twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 10:19 am
Hrom Szevasztok Arcok !!! XD Bubu vagyok, Pest 18.ker.-i és büszke vagyok rá razz immár 23 éve XD Képr nincs, hang végképp XD Hali üdv köztünk. Bubu? Ez most komoly? Már van egy Bubunk...(Medvebocs)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 12:25 am
Ádám vagyok Szentesről 14 éves
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 11:33 am
üdv Neked és minden újnak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 11:47 am
szija Ádám ^^ üdv köztünk ^^ (osztálytársam xD) és minden más új tagnak üdv biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 2:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 7:57 am
Szevasztok. Rajczi Róbert vagyok, a 16 évesek táborát erősítem, és nem pesti, hanem Kurdi vagyok. (Ha jobban beugrik.: Dombóvártól nem messze, Hőgyész fele lakok. [Dél Dunántúl -> Tolna megye] ) A Gaia-n 2 éve vagyok elérhető állapotban, de most kezdtem bele igazán a dolgokba. Gyüjtöm a sok Goldot, hogy olyan legyen a karim, mint amit lejjebb láttok nálam a " Signature " -ban. Üdvözlöm a velem egykoru hölgyeményeket, és a srácokat is. Minden magyar jelöljön hawernak, és van egy Topicom az Eladás-vétel témakörben is. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 12:49 pm
Ultra vegeku Szevasztok. Rajczi Róbert vagyok, a 16 évesek táborát erősítem, és nem pesti, hanem Kurdi vagyok. (Ha jobban beugrik.: Dombóvártól nem messze, Hőgyész fele lakok. [Dél Dunántúl -> Tolna megye] ) A Gaia-n 2 éve vagyok elérhető állapotban, de most kezdtem bele igazán a dolgokba. Gyüjtöm a sok Goldot, hogy olyan legyen a karim, mint amit lejjebb láttok nálam a " Signature " -ban. Üdvözlöm a velem egykoru hölgyeményeket, és a srácokat is. Minden magyar jelöljön hawernak, és van egy Topicom az Eladás-vétel témakörben is. wink Üdv smile Igen emlékszem, jópár embert bejelöltél közülünk smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|