|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:06 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Wypija do konca likier i otwiera nastepny*Meow pychotka Meow meow*Wiesza sie na Sayo*Meow cio ci meow?? nic tylko cigle jakies mialczenia slysze XD Meow meow bo ja jestem kotem meow meow meow*Wypija kilka lykow* ktory ma chyba akurat wene tworcza do miauczenia XD 'czorchra jej wloski'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iisjah Lethiel iisjah Hullo smile Mam pytanko. Czy ktoś wie gdzie można zadarmo ściągnąć pełną (podkreślam pełna xd ) wersje Rollercoaster tycoon 1. Prosze prosze prosze!!! biggrin Ciasteczko temu kto wie! O.o ... a ty kto ?? xd *przytuuuuuuul* whee witaj 3nodding Ojeju hehehe dawno mnie tu nie było Brat Aidanny jestem. Iisjah mnie wołają Pamiętam... Chyba nosiłes taką czapkę spiczastą , nie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:08 am
iisjah Lethiel iisjah Hullo smile Mam pytanko. Czy ktoś wie gdzie można zadarmo ściągnąć pełną (podkreślam pełna xd ) wersje Rollercoaster tycoon 1. Prosze prosze prosze!!! biggrin Ciasteczko temu kto wie! O.o ... a ty kto ?? xd *przytuuuuuuul* whee witaj 3nodding Ojeju hehehe dawno mnie tu nie było Brat Aidanny jestem. Iisjah mnie wołają Ja bym poszukal na serverach z warezami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:08 am
iisjah Lethiel iisjah Hullo smile Mam pytanko. Czy ktoś wie gdzie można zadarmo ściągnąć pełną (podkreślam pełna xd ) wersje Rollercoaster tycoon 1. Prosze prosze prosze!!! biggrin Ciasteczko temu kto wie! O.o ... a ty kto ?? xd *przytuuuuuuul* whee witaj 3nodding Ojeju hehehe dawno mnie tu nie było Brat Aidanny jestem. Iisjah mnie wołają jak ci bahdzo zalezy to ci moge plyte poczta przeslac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:09 am
wytłumacz bo ciutek niekumam z tymi warezami? hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ktory ma chyba akurat wene tworcza do miauczenia XD 'czorchra jej wloski' Meow whee *Wypija kolejne kilka lykow i wdrapuje sie Sayo na glowe*Meow ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:11 am
iisjah wytłumacz bo ciutek niekumam z tymi warezami? hehehe Ja w tym nie sziedze, ale jak chcesz, to na jutro sie dowiem gdzie zaczac kombinowac... Bucu wie o tym.. biggrin tylko on jest raz na 2 tygodnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:15 am
Wodzu iisjah wytłumacz bo ciutek niekumam z tymi warezami? hehehe Ja w tym nie sziedze, ale jak chcesz, to na jutro sie dowiem gdzie zaczac kombinowac... Bucu wie o tym.. biggrin tylko on jest raz na 2 tygodnie... ja moze z bratej pogadam u iisiahopwi linka podrzuce whee ale moj brat to kaprysna istotka i to jest stara gra wiec bedzie problem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Wodzu Mow do mnie jeszcze... razz Ja gralem TYLKO w DoW.. razz ...No to sie "ździebko" zdziwisz w 40k , bo jest o wiele bardziej skomplikowany. Dla przykładu właśnie Obliteratorzy - oni morfują raz w turze armor w broń , kt261; wybiera grający , przy czym nie może sie broń ta powtarzać u 2 jednocześnie. np. - jedzie na nas Predator - morfujemy Twin Liked Lascanona , Multi-meltę i twin liked meltaguna , czyli bronie najskuteczniejsze. Jedzie do nas regimencik atack bike' robimy Powerfista , et cetera... Heh, fajnie.. biggrin Narazuie zbieram na starter [12xSpace marines+ 24 Tyranidzi+ jakis wrak...] a z innej beczki.. biggrin z Chrissem mamy maski "ANBU".. razz Takie pocieszne troche.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[siada w piaskownicy i robi zamek z piasku]
Niewinna dziecino nie czekaj na ranek anioł juz przyszedł...
Umieraj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|