|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:00 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'przytula' witaj 3nodding co ty tu dolalas... 'wacha' eek zwedzila mi etanol z szafy Meow hihihi jakby tak bylo to by likiery nie dobre byly meow a te sa pyszne Meow meow meow whee uff... 'patrzy na nia' tylko nie przedawkuj (znowu) XDDD Meow meow meow dobrze Meow meow meow O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:01 am
PointZer0 Wodzu Nie wiem.. aj dopierozaliczylem kampanie w wh40k dawn of war, i tam bylo blood ravens, ale moze to sie zmienilo kiedys... A teraz zabieram sie za figurkowca... biggrin Terminatorki rulz.. biggrin Eee... nie lubię tego Dawn Of War - Dreadnoughty jak zwykłe jednostki , strzały z dział wszystkie jakis laserowe... tragedia. A od Terminatorkolę Obliteratorhaosu , przynajmniej jak sam grałem... No oni maja fajny zasieg.. razz Dreadnoughty sa fajne, bo jak zalia, to wybebeszaja, szczegolnie orki.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:02 am
*Wypija do konca likier i otwiera nastepny*Meow pychotka Meow meow*Wiesza sie na Sayo*Meow cio ci meow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:02 am
Baliaur gowno tylko sie popija sweatdrop ja nie pije scierwa xp a pozadny trunek popijac to swietokradztwo Ścierwa ? "Ścierwem" nie jest coś co ma 40% , na etykiecie ma napisane Extra, Napoleon albo X.O. Tres Vieux i kosztuje około 300-500 złotych... To co my pijemy to ścierwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:03 am
Hullo smile
Mam pytanko. Czy ktoś wie gdzie można zadarmo ściągnąć pełną (podkreślam pełna xd ) wersje Rollercoaster tycoon 1. Prosze prosze prosze!!! biggrin Ciasteczko temu kto wie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wypija do konca likier i otwiera nastepny*Meow pychotka Meow meow*Wiesza sie na Sayo*Meow cio ci meow?? nic tylko cigle jakies mialczenia slysze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:04 am
PointZer0 Baliaur gowno tylko sie popija sweatdrop ja nie pije scierwa xp a pozadny trunek popijac to swietokradztwo Ścierwa ? "Ścierwem" nie jest coś co ma 40% , na etykiecie ma napisane Extra, Napoleon albo X.O. Tres Vieux i kosztuje około 300-500 złotych... To co my pijemy to ścierwo Dragoony poniewieraja.. biggrin Nie, krzyniu?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez nie kradne... hmmm...
Julka`s carita`s i Listwa co ty na to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iisjah Hullo smile Mam pytanko. Czy ktoś wie gdzie można zadarmo ściągnąć pełną (podkreślam pełna xd ) wersje Rollercoaster tycoon 1. Prosze prosze prosze!!! biggrin Ciasteczko temu kto wie! O.o ... a ty kto ?? xd *przytuuuuuuul* whee witaj 3nodding sproobooj ściagnac przez Kaze .. albo e donkeya 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:05 am
Sayokun Sei chan *Wypija do konca likier i otwiera nastepny*Meow pychotka Meow meow*Wiesza sie na Sayo*Meow cio ci meow?? nic tylko cigle jakies mialczenia slysze XD Meow meow bo ja jestem kotem meow meow meow*Wypija kilka lykow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:05 am
PointZer0 Baliaur gowno tylko sie popija sweatdrop ja nie pije scierwa xp a pozadny trunek popijac to swietokradztwo Ścierwa ? "Ścierwem" nie jest coś co ma 40% , na etykiecie ma napisane Extra, Napoleon albo X.O. Tres Vieux i kosztuje około 300-500 złotych... To co my pijemy to ścierwo haha moim starym kupili napoleona a im nie smakuje i sie w sylva nim z lekka nabibalam xd heart hey iisjah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:06 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Wypija do konca likier i otwiera nastepny*Meow pychotka Meow meow*Wiesza sie na Sayo*Meow cio ci meow?? nic tylko cigle jakies mialczenia slysze XD Meow meow bo ja jestem kotem meow meow meow*Wypija kilka lykow* Bo Zero dał Ci kocimiętkę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:06 am
Lethiel iisjah Hullo smile Mam pytanko. Czy ktoś wie gdzie można zadarmo ściągnąć pełną (podkreślam pełna xd ) wersje Rollercoaster tycoon 1. Prosze prosze prosze!!! biggrin Ciasteczko temu kto wie! O.o ... a ty kto ?? xd *przytuuuuuuul* whee witaj 3nodding Ojeju hehehe dawno mnie tu nie było Brat Aidanny jestem. Iisjah mnie wołają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|