|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hmm.... likiery... raczej damski trunek , nie umniejsza to faktu że niektsą smaczne - ostatni jaki piłem to GoldWasser polski... Hej Sayo Jakie likiery?? Dragony sie spija, i jest wesolo.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'przytula' witaj 3nodding co ty tu dolalas... 'wacha' eek zwedzila mi etanol z szafy Meow hihihi jakby tak bylo to by likiery nie dobre byly meow a te sa pyszne Meow meow meow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur PointZer0 Hmm.... likiery... raczej damski trunek , nie umniejsza to faktu że niekt�re są smaczne - ostatni jaki piłem to GoldWasser polski... Hej Sayo Voodka is teh master heart domokun Gorzałka ? też wależy jaka i w jakiej ilości... No i przynajmniej ja nie piję z popitą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:58 am
Sei chan Sayokun 'przytula' witaj 3nodding co ty tu dolalas... 'wacha' eek zwedzila mi etanol z szafy Meow hihihi jakby tak bylo to by likiery nie dobre byly meow a te sa pyszne Meow meow meow whee uff... 'patrzy na nia' tylko nie przedawkuj (znowu) XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:58 am
PointZer0 Baliaur PointZer0 Hmm.... likiery... raczej damski trunek , nie umniejsza to faktu że niekt�re są smaczne - ostatni jaki piłem to GoldWasser polski... Hej Sayo Voodka is teh master heart domokun Gorzałka ? też wależy jaka i w jakiej ilości... No i przynajmniej ja nie piję z popitą... gowno tylko sie popija sweatdrop ja nie pije scierwa xp a pozadny trunek popijac to swietokradztwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:59 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'przytula' witaj 3nodding co ty tu dolalas... 'wacha' eek zwedzila mi etanol z szafy Meow hihihi jakby tak bylo to by likiery nie dobre byly meow a te sa pyszne Meow meow meow whee uff... 'patrzy na nia' tylko nie przedawkuj (znowu) XDDD Meow meow meow dobrze Meow meow meow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:00 am
*słucha 'Holiday"* *VaRiuJeeeEEeeEeee*
3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a jakby mialo byc inaczej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o 4laugh whee *skok na Falcone* *przewraca* *przytuuuuuula* whee whee whee witaj !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|